Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (284)
Beoordelingen filteren
284 resultaten
Waardering van reizigers
130
94
36
14
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
130
94
36
14
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 284 beoordelingen
Beoordeeld op 23 juni 2016 via mobiele applicatie

Eerste dagen bruin water in de badkamer.Derde dag ander kamer gekregen,maar het was dan weer slecht beeld op televisie(sneeuw).Geen enkele Franse zender ,alsook geen Nederlandse,ook geen BBC,maar wel Russisch.
WiFi ,enkel in de salons en dan nog veel uitvallen bij.
Zeer proper onderhoud van kamer.
De bediening was op sommige plaatsen ,een ramp.
Ver afgelegen van alles van bewoonde wereld,auto is een must.
Dranken duur,5€ voor frisdrank,6€ voor glas wijn.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank fa037574
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2015

Heerlijk, mooi, romantisch, rustig en charme hotel.
Mooie kamers, welke goed schoongemaakt worden en als je 's avonds weer terug op je kamer komt, liggen er wederom schone handdoeken en zijn de gordijnen al gesloten.
Ontbijt buiten op het terras aan het zwembad geeft een heerlijk vakantiegevoel. Het ontbijtbuffet heeft voldoende keus, voor ieder wat wils.
Het zwembad is gevuld met zoutwater en niet verwarmd, maar dat mocht bij ons de pret niet drukken. Op loopafstand kan je ook naar het strand, welke gelegen is aan een mooie baai. Wij hadden geen volpension, dus over de lunch kan ik weinig melden. Het diner daarentegen was perfect. Als eerste kon je als je wilde naar het antipasti buffet en daarna kon je kiezen uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en daar zat voor ons altijd wel wat bij wat wij lekker vonden. Als dessert kon je naar het buffet of kiezen uit diverse kazen of een ijscoupe. Al het eten was van hoogwaardige kwaliteit en daarbij de bediening uitermate vriendelijk. Je werd als koning behandeld. Hierbij dan ook nog even met hele grote dank aan Richard, Gianmarco, Claudio, Ali, Luca en Paolo voor hun uitmuntende service, vriendelijkheid en de lach.
1 klein minpuntje is toch dat het hotel afgelegen is. Er is een pendelbus, maar dan ben je ook weer afhankelijk van die tijden. De taxi's rekenen woekerprijzen. Dus mijn advies is huur een auto bij je boeking.
Verder een aanrader!!!

Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Plien2107
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Baja_Hotels_SpA, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Le Palme, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2015
Google-vertaling

Sehr geehrter Schoenmp,

Danke fuer Ihre schoene Bewertung, die Sie mit uns und in Tripadvisor geteilt haben.
Es ist fuer uns eine grosse Freude zu wissen, dass unsere Gaeste nach Hause zurueckkehren und herrliche Erinnerungen an ihren Uralub im Hotel Le Palme mitnehmen..
Unser gesamtes Personal arbeitet mit Leidenschaft und Hingabe um den Aufenthalt unserer Gaeste wirklich speziell zu gestalten und wir danken ihnen fuer die Komplimente.
Ich werde mich persoenlich darum kuemmern sie weiterzuleiten.
Wir hoffen, Sie naechstes Jahr wieder bei uns begruessen zu duerfen.

Liebe Gruesse

Giulia Vizilio
Baja Hotels SpA

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juni 2015

Schitterende , verzorgde kamer en heel lekker eten . Het personeel is zeer behulpzaam en de bediening is perfect . De directeur helpt u persoonlijk bij het minste probleem . Er is slechts een klein minpunt : het hotel is nogal afgezonderd van de bewoonde wereld .

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marc-L0309
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Baja_Hotels_SpA, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Le Palme, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2015
Google-vertaling

Sehr geehrter Marcopolo,

wir möchten uns herzlich für Ihres Aufenthaltes im hotel Le Palme bedanken, und daß Sie sich hierfür Zeit genommen haben und Ihre Bewertung mit anderen Reisenden Tripadvisor geteilt haben.
Es ist schön zu lesen, dass Sie mit unserem Service und Personal zufrieden waren.
Besonders freut es uns, dass Sie den wunderschöne Lage in der Nähe von Strand in der Hotel liegt, elegante und raffinierte Stil des Zimmers und die ausgezeichnet Qualität der Speisen genossen haben.
Ihre Worte und Wertschätzung sind für Uns ein großer Incentive und zum weiterhin gut arbeiten und suchen die Zufriedenheit unserer geschätzten Gäste.

Es wäre uns eine große Freude, Sie wieder im hotel Le Palme begrüßen zu dürfen!

Freundliche Grüße aus Porto Cervo

Giulia Vizilio
Baja Hotels SpA

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2014

Heerlijk hotel, mooi gelegen vlakbij een (weliswaar klein) strand, in een grote tuin, grote, mooie en rustige kamers, heel goed restaurant, heerlijk zeewaterzwembad, uiterst vriendelijk personeel. Samengevat: een geslaagde vakantieweek! Het is wel absoluut nodig een auto te huren, want het hotel ligt niet in Porto Cervo, maar in Liscia di Vacca, een dorpje buiten PC, en zelfs niet in het dorpscentrum. Enige minpunt: het grote aantal Russische hotelgasten!

Kamertip: Zeker een kamer met terras boeken. De terrassen zijn mooi en groot , beschikken oververlichting en tuinmeubilair.
Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Alexandra P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Baja_Hotels_SpA, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Le Palme, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2014
Google-vertaling

Dear Alexandra

Thank you to sharing your experience with the tripadvisor community.
We are very happy that your holiday in the Hotel Le Palme was amazing.
We are glad that you have appreciate our service, the elegant room, our romantic restaurant and the swimming pool.
The staff work with passion and professionality to make a perfect hotel service.
For all season in the Hotel le Palme there is a free shuttle service for all guests to connect the hotel with Porto Cervo and Baja Sardinia.

We look forward to welcoming back you soon at the Hotel Le Palme.

Best Regards
Giulia Vizilio
Baja Hotels

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2014

Mooi hotel met veel charme en prachtige immens grote tuin gelegen op 3 km van Porto Cervo. Deze laatste is te bereiken dank zij een shuttle dienst, doch met beperkts plaatsen (8) waarbij dan nog op voorhand dient ingeschreven te zijn zowel voor het gaan als voor terug te komen. Er zijn ook maar 8 ritten per dag. In het restaurant krijg je vaste plaatsen toegewezen om te kunnen genieten van weinig gevarieerde buffetten.
De wifi installatie is totaal ondermaats, bijna niet bestaand.
Het hotel richt zich vooral op een Oost-Europees publiek (80-85%) !!! De menukaart is dan ook in die zin aangepast: Italiaans, Engels en Russisch.

Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
3  Bedank okapio
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken