Een week in dit hotel verbleven. Ligt aan een gezellige winkelstraat, waar vooral in het weekend de locals zich verzamelen. Van de drukte op straat merk je overigens niets in het hotel. De kamers liggen namelijk aan de achterkant. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. De badkamers zijn schoon en naar onze mening erg luxueus (douchecabine met massagestralen!).
Het ontbijt is erg goed en het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. We kregen bijvoorbeeld ontzettend goede tips welke relatief onbekende stadjes in de omgeving te bezoeken. Die waren inderdaad de moeite waard.
Voor wie van plan is om Milazzo als uitvalsbasis te gebruiken om de Stromboli te bezoeken, let op: in het hotel lagen kortingsbonnen om goedkoper met een van de organisaties die de excursies verzorgen mee te gaan. Dit scheelde ongeveer 50%. Wij zagen de bonnen echter pas toen we al gereserveerd hadden.
Voor mensen die met de auto komen: het hotel heeft geen eigen parkeerplaats en veel parkeerplaatsen in de directe omgeving zijn betaald en mag je maar voor een beperkte duur staan. Dat is niet erg handig wanneer je met de boot op excursie gaat.
Toen wij er waren lag er echter een stuk braakliggend terrein niet ver van dit hotel waar parkeren gratis was en waar je voor onbepaalde duur kon staan. De medewerkers van het hotel weten waar dit is.
Samenvattend: wanneer de auto ergens geparkeerd is, is dit hotel echt een topper!