Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
B&B Mare Blu
Hotels in de buurt
174 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
441 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
232 US$
215 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Kalura(Cefalu)
175 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
155 US$
134 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
158 US$
148 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
167 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (215)
Beoordelingen filteren
215 resultaten
Waardering van reizigers
143
59
11
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
143
59
11
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 215 beoordelingen
1 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De B & B ligt op een mooie locatie net buiten Cefalù , je moet wel goed uitkijken als je omhoog wilt rijden want het ligt precies in een bocht , het beste kun je ook van de kant van Cefalù centro komen anders red je de bocht volgens mij niet . De mensen zijn vriendelijk maar ook niet meer dan dat , het ontbijt vind ik nogal karig en saai . De locatie waar je ontbijt is wel erg mooi met een fraai uitzicht .

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank Eduard63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede B&B met prima kamers. Lekkere douche en een goed ontbijt (zelf eieren bakken :-).

Uitzicht op zee en geen last gehad van andere gasten.

Speeltuin voor kleine kinderen en gastvrije ontvangst.

Het ligt net buiten het dorpje Cefalu en je hebt dus wel de (huur)auto nodig om er te komen.

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
Bedank Hubert F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Een mooie plek aan zee, buiten het centrum, waar je heerlijk rustig verblijft. Het terras biedt een fraai uitzicht over zee. Net als de bungalow met eigen zitje, waar wij verblijven. Het oude centrum bereik je het eenvoudigst met de auto. Parkeren kan gratis in de haven (het is vanaf daar zo'n 10 minuten lopen naar het centrum)

Verbleef: september 2015, reisde met een partner
Bedank Ant R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke B&B. Wij hadden deze voor 2 nachten als afsluiting van vakantie geboekt om nog even te zwemmen en snorkelen aan strand. Helaas is het strand toch wel iets lastiger te bereiken en niet fijn om lekker aan te liggen. Heel klein kiezel/ rotsenstrand. Wel heerlijk water en goed snorkelen. Kamer was prima met prachtig uitzicht. Kinderen (10-11) op slaapbank was ook goed te doen, maar niet voor een hele week.
Hele vriendelijke eigenaren, lekker ontbijt. Cefalu is vlakbij en goed te bereiken met auto. Bij eerste keer aanrijden wel verstandig om even Google maps te bekijken. (km 183, ligt in bocht en dan kleine oprit stijl omhoog).

Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
Bedank Lianne K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juni 2015 beoordeeld

goede faciliteiten, prachtig gelegen en aardige en behulpzame mensen. Dichtbij Cefalu. In het donker wat lastig te vinden maar een echte aanrader voor een fijne vakantie. Perfecte uitvalbasis voor bezoek aan cefalu en niet te vergeten Collina, een prachtig oud dorp met mooie vergezichten op de kust en de bergen (gebied Madonie). Nog niet echt door toeristen ontdekt.

Verbleef: mei 2015
1  Bedank Anne M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken