Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 160
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 17/08/22
Expedia.com
US$ 160
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 17/08/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
FindHotel
US$ 147
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 18/08/22
Hotels.comUS$ 160
PricelineUS$ 160
Prestigia.comUS$ 165
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.339)
Beoordelingen filteren
1.339 resultaten
Waardering van reizigers
522
500
179
80
58
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
522
500
179
80
58
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.339 beoordelingen
Beoordeeld op 11 augustus 2016 via mobiele applicatie

3 nachten in dit hotel geslapen, matrassen zijn erg hard, kun je eigenlijk niet op slapen, bij het ontbijt is de keuze reuze, vooral als je van zoet en zoetige broodjes houdt, ontbijtzaal is erg klein en warm. Dichtbij het strand, bediening bij het zwembad is erg goed.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank 406mariskav
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 augustus 2016

Dit hotel is schitterend we verbleven er 10 mooie dagen met heerlijk eten gastvrij personeel , schitterende ligging zeer propere kamers heerlijk eten en een zeer rustige ligging op het strand gewoon top hotel zeker voor herhaling vatbaar enige minpunt zijn de zwembaden die na de middag volledig in de schaduw liggen maar als alternatief is er het mooie verzorgde strand met daar ook zeer vriendelijke mensen en de rust vind je ook daar terug . Voor ons gaat dit hotel het opnieuw worden de volgende keer als we naar cattolica afreizen zeer zeker

Kamertip: Al de kamers zijn top zee of zwembad zicht
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Service
Bedank Dirk V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 september 2015 via mobiele applicatie

Dit hotel biedt de nodige voorzieningen: een uitgebreid ontbijtbuffet, zwembad, fitness. De kamers zijn ruim en piekfijn in orde. Het hotel ligt op nog geen 5 minuten wandelen van het strand. Wie graag naar het strand gaat, de hotel gasten kunnen terecht op een deel van het strand dat speciaal gereserveerd is voor hotelgasten. Voor de wagen zijn een aantal parkeerplaatsen voorzien die gratis zijn. Wie wil kan tegen betaling zijn wagen parkeren in de ondergrondse garage.

Datum van verblijf: september 2015
Reistype: Reisde met vrienden
2  Bedank Joeri V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 juli 2015 via mobiele applicatie

Het hotel is prima, maar het is bijzonder vreemd dat gasten uit het naastliggende hotel ook gebruik maken van de zwembaden en dat ook uitgebreid doen dus weinig/geen beschikbare bedden voor eigen gasten omdat bedden bezet worden gehouden met handdoeken.
Eten (ontbijt en diner hebben wij gebruikt) is uitstekend en 1x/week uitgebreid dinerbuffet - leuk georganiseerd en super!

Datum van verblijf: juli 2015
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank 671debbyk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 30 september 2014 via mobiele applicatie

We hadden een prachtig verblijf in dit hotel. De kamer was erg schoon en het personeel erg aardig. We hadden geen hoge verwachting van dit hotel vanwege de lage prijs, maar we kunnen dit hotel aan iedereen die een verblijf in Cattolica zoekt aanraden. Ontbijt was ook zeer uitgebreid.

1  Bedank 496jimmyv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken