Dit jaar ons vijfde jaar op rij en weeral zijn we super tevreden!!!!!
We hebben een goede vakantie gehad,wij voelen ons ieder jaar heel welkom en worden steeds goed ontvangen.
Dit jaar was er iets nieuws bij de maaltijden,ze werken met een buffet wat heel goed meeviel..als er iets was wat de kinderen ni lusten was de keuken altijd zonder problemen bereid om iets te maken wat de kinderen wel aten en dat zonder te lang te wachten..een echte pluspunt!!!!!
De bediening steeds gelijk alle jaren super vriendelijk,ze staan constant paraat om te helpen zodat we niks te kort kwamen.
Een ander pluspunt is de babysitter tijdens de maaltijden,dit jaar een goed meisje wat de kinderen heel goed bezig hield,mijn dochtertje en zoontje waren er heel graag.
Alleen een heel klein minpuntje is dat wij ieder jaar met het vliegtuig (Ryanair) landen in Ancona,Ryanair land niet in Rimini wat voor ons beter zou zijn,en het hotel regelt een taxi voor ons om ons naar het hotel te brengen,en het minpuntje is dat die taxi erg prijzig is,het dubbele van in Belgiƫ waar we wonen..dat vinden we heel erg spijtig..dat maakt onze vakantie erg prijzig!! Ik hoop dat ze in de toekomst een regeling kunnen treffen voor vaste klanten wat betreft vervoer van vlieghaven naar hotel,dat is echt iets waar we tegenop zien.
Maar voor de rest is het top!!!!!
Mevrouw Catia en haar papa altijd super vriendelijk en ter beschikking......Dit jaar ons vijfde jaar op rij en weeral zijn we super tevreden!!!!!
Maar voor de rest is het top!!!!!
Mevrouw Catia en haar papa altijd super vriendelijk en ter beschikking...
Hotel is een echte aanrader..heb ook veel familieleden ernaar gestuurd.
Hopelijk tot volgend jaar.. ;)
Familie Fadda uit Belgiƫ.Meer
Minder weergeven