Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (458)
Beoordelingen filteren
458 resultaten
Waardering van reizigers
304
132
14
5
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
304
132
14
5
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 458 beoordelingen
Beoordeeld op 12 oktober 2016

Prima hotel op een centrale locatie. Alles ziet er erg nieuw uit. Ruime en luxe kamer. Parkeermogelijkheid op terrein hotel. Personeel erg behulpzaam en attent. Ontbijt was goed, maar er werd niet snel aangevuld.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank BertH331
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juni 2016

Hotel is echt mooi maar de leuke beelden van een tuin met open terrassen zijn niet beschikbaar, alleen voor seminars of congressen, dus jammer.
Kamers zijn erg mooi maar vrij klein, ontbijt is redelijk, personeel zeer vriendelijk en zeer behulpzaam.
Maar Ascoli is zo klein dat een overnachting eigenlijk niet nodig is, leuk om een paar uur rond te kijken meer ook niet.

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ingrid N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2014

Het hotel ligt middenin de stad wat handig is omdat je de auto kunt laten staan. Wij hadden een junior suite met balkon. De kamer was prima. Het ontbijt was beperkt qua keuze en de service vonden wij minder goed dan veel andere recensies zeggen. Bij aankomst duurde het minimaal 10 minuten voordat er iemand op de bel reageerde en ook later was men niet erg attent. De laatste dag waren en geen broodjes meer bij het ontbijt terwijl wij er voor 9.15 waren en je tot 10 uur kon ontbijten. Hotel heeft potentie om meer dan gemiddeld te zijn.

Datum van verblijf: juni 2014
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Robbert P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2013

Mooi hotel, ligt in de stad. Gastvrij en behulpzaam personeel
Vraag naar een suite voor een last minute prijs.
Deze kamers zijn ruim en smaakvol ingericht en hebben een balkon
Leuk levendig oud stadje met een prachtig plein.

Met een half uurtje rij je naar de zee.

Kamertip: Kies voor de suite met balkon. Lekker ruime kamer. Vraag naar een last minute aanbieding..
Datum van verblijf: september 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MarliesenMarc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 augustus 2013

Mooi hotel met luxe kamers en goede bedden. Zeer vriendelijk personeel dat altijd voor je klaar staat en je goed helpt als je op zoek bent naar een uitstapje of eetgelegenheid. Ontbijt is uitgebreid en lekker. Ascoli Piceno is heel gezellig en er is, voornamelijk in de weekenden, veel leven op straat. Als je van strand houdt is dat vanaf het hotel per auto goed bereikbaar. Voor andere leuke dorpen en steden moet je wel een stukje rijden.

Datum van verblijf: augustus 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Teun G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken