Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zéér goede keuze!”
Beoordeling van Pititto Ristorante

Pititto Ristorante
Een tafel reserveren
2
di 23/7
20:00
Geclassificeerd als nr. 23 van 287 Restaurants in Agrigento
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 22 US$ - 50 US$
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
6 juni 2018 beoordeeld

Na eerder geluncht te hebben bij Matra, leek ons Pititto een goede keuze voor het diner. En terecht. De linguini ai frutti di mare was uitstekend. Ook het geadviseerde toetje, sorbet met limoncello bleek een aanrader.(zeker met de erbij geserveerde "Mandorla") We besloten om de volgende dag terug te gaan ( en dat hebben we ook gedaan)

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Henk A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PitittoRistorante, Responsabile relazioni pubbliche van Pititto Ristorante, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juni 2018

Hartelijk dank voor je recensie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (920)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 921 beoordelingen

3 september 2017 beoordeeld

Prima restaurant in het centrum. Er is een mooi terras met een grote parasol, zodat je lekker in de schaduw zit.

Het eten was goed, maar het duurde wel erg lang voordat het eten werd uitgeserveerd.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 834liekeh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PitittoRistorante, Responsabile relazioni pubbliche van Pititto Ristorante, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2017
Google-vertaling

Vielen Dank für Ihre Bewertung

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie locatie met een gezellige huiskat. Bediening is uitstekend en de menukaart gevarieerd. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank rosacoppelmans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PitittoRistorante, Responsabile relazioni pubbliche van Pititto Ristorante, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2017

Hartelijk dank voor je recensie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Reservering was goed aangekomen en hadden een mooi tafeltje buiten. Mooie locatie. Eten, zowel voor als hoofdgerechten waren goed. Alleen jammer dat ze elkaar in rap tijdsbestek opvolgden. Had niet het gevoel lekker lang en uitgebreid uitvoeren te zijn geweest. Bediening richtte hun aandacht vooral op grote groepen "interessante" Italianen en was enkele malen aanroepen nodig om aandacht te krijgen. Over het algemeen voldoende en bedt te doen.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank 654ado
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PitittoRistorante, Proprietario van Pititto Ristorante, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2017

Goedemorgen en bedankt voor uw recensie
Onze excuses voor de zeer lange wachttijden, ik herinner me heel goed dat je hebt gewacht ... En maar denk alsjeblieft niet dat andere klanten, omdat Italianen voordat u geserveerd waren, want het is niet ons beleid om zoiets te doen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2017 beoordeeld

Tijdens ons verblijf in Agrigento dit restaurant uitgezocht. Gelegen helemaal aan het eind van de hoofdstraat aan de overkant. Ober was wat opdringerig maar vriendelijk. Vooraf een garnalencocktail met diverse vis en pasta voor 12 euro. Was een gigantisch bord, wat we makkelijk samen op hadden gekund. Bij de rekening bleek een ander gerecht berekend te zijn van 25 euro. Rotstreek, maar niets meer van kunnen zeggen. Hoofdgerechten waren niet slecht, maar ook niet echt bijzonder. Wat gemengde gevoelens bij Pitotto.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank jltrudy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PitittoRistorante, Proprietario van Pititto Ristorante, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juli 2017
Google-vertaling

Honestly you do not understand what you mean, I remember you took the mixed fish appetizer for two which in the menu is indicated for the price of 25 €

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pititto Ristorante bekeken, bekeken ook

Agrigento, Province of Agrigento
Agrigento, Province of Agrigento
 
Agrigento, Province of Agrigento
Agrigento, Province of Agrigento
 
Agrigento, Province of Agrigento
Agrigento, Province of Agrigento
 

In Pititto Ristorante geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding