Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Jim H

Prachtig uitzicht met een geweldige kaart met eigen olijfolie en super wijn

Beoordeling van Villa Athena Resort
5,0 van 5 bollen29 feb 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Verse vis, prachtige gerechten, goede wijn en uitzicht op een 2500 jaar oude Griekse tempel en dat alles voor een prima prijs. Als je in de buurt bent ga hier lunchen of dineren. Goed Engels sprekend personeel die je met alles kunnen helpen. Echt een aanrader
Datum van verblijf: februari 2024
Kamertip: Er is een parkeerplaats met oplaadpunt voor EVs
Reistype: Bezocht met vrienden
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Roberto Principato, Direttore generale van Villa Athena Resort, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 2 mrt 2024
Dear Mr. Jim,
we can only be happy to read your review and thank you for your words. We can only be pleased to know that our restaurant "La Terrazza degli Dei" enjoys your utmost confidence and that your experience lived up to expectations.
Confident that we will have new opportunities to surprise you,
cordially,
Roberto Principato
General Manager
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 175
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 175
0.8 km van Villa Athena Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 137
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.0 km van Villa Athena Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 103
€ 100
Volledig restitueerbaar
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 100
1.0 km van Villa Athena Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 134
  • Expedia.com
    € 137
  • ZenHotels.com
    € 119
  • Hotels.com
    € 132
6.0 km van Villa Athena Resort
Gratis parkeren
Zwembad
€ 125
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 103
  • Lol.travel
    € 93
  • Hotels.com
    € 113
3.4 km van Villa Athena Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 278
  • Expedia.com
    € 337
2.2 km van Villa Athena Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 172
  • Expedia.com
    € 226
2.2 km van Villa Athena Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Priceline
  • BBIT
    € 85
  • eDreams
0.7 km van Villa Athena Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • eDreams
  • ZenHotels.com
    € 333
  • Priceline
26.7 km van Villa Athena Resort
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Agrigento bekijken
Beoordelingen (2.586)
Beoordelingen filteren
2.586 resultaten
Waardering van reizigers
1.928
417
143
51
47
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.928
417
143
51
47
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.586 beoordelingen
Beoordeeld op 21 januari 2024

Geweldige ervaring, We kregen een voorstel om onze gereserveerde kamer in te ruilen voor een suite aan zeer schappelijke prijs.
De suite was uitstekend met een fantastisch terras met zicht op de vallei der tempels. Het personeel is super vriendelijk en was steeds beschikbaar om aan onze wensen te voldoen. Het restaurant waar zowel het ontbijt als het avondeten kon genuttigd worden was eveneens van heel goede kwaliteit.
Wij hebben echt een droomvakantie kunnen ervaren door de goede zorgen en de goede kwaliteit van het hotel.

Kamertip: Een aanrader voor elk bezoek aan Agrigento.
Datum van verblijf: januari 2024
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 384marcd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Roberto Principato, Direttore generale van Villa Athena Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2024
Google-vertaling

Dear Mr. Marc,

We are pleased that your enjoyed your stay and we were delighted to read your nice words. It is very much appreciated that you took the time to share your experience on Trip Advisor so that others can be assured of the level of service they will receive when they visit our hotel.
We continuously strive to meet and exceed our guests’ expectations of 5-star service and are delighted when we are able to make those visits extra special. We are sincerely happy to know we achieved this during your visit.
We do hope your enjoyable stay will encourage you to choose Villa Athena Resort again should your travel ever bring you to back to Agrigento.
Kind regards,
Roberto Principato
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 januari 2024

Zeer mooi hotel, prachtig gelegen. We kregen de kans om, met een meerprijs, de presidentiële suite te hebben, echt de moeite waard! Wat een uitzicht, prachtig terras! Het personeel zeer vriendelijk en gedienstig.
Alles was perfect!

Datum van verblijf: januari 2024
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 879laurenceg
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Roberto Principato, Direttore generale van Villa Athena Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 januari 2024
Google-vertaling

Dear Mr. Laurence,
thank you for your kind words and for taking the time to write and post a review on Trip Advisor.
Delighted to note that you enjoyed the service and facilities with us, and look forward to welcoming you back.
Kind Regards,
Roberto Principato
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2023 via mobiele applicatie

Prachtig hotel met uitermate zeer vriendelijk en behulpzaam mensen. Heel hard genoten van ons verblijf. Alles was er zeer proper. Het ontbijt, avondmaal, alles daartussen was zeeeeer lekker. De bbq is zeker een aanrader, een ruim aanbod vlees met lekkere wijn en zicht op de verlichte tempel.

Kamertip: Geen enkele negatieve opmerking te vinden of te bedenken bij dit hotel. Privé ingang naar de vallei der tempels. Geen wachtrij dus
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Camper10100560391
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Roberto Principato, Direttore generale van Villa Athena Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2023
Google-vertaling

Dear guest,
Thank you for sharing your experience at our Resort. For me and my team, the greatest reward is seeing our guests feel the way you felt here at the Villa Athena. In this regard, I look forward to welcoming you back to the Villa Athena and even then we will do everything we can to make your stay a memorable one.
Yours sincerely,
Roberto Principato
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2020 via mobiele applicatie

Hotelpersoneel was heel vriendelijk, we checkten al vroeg in maar onze kamer was nog niet klaar. We konden al wel gebruik maken het heerlijke zwembad met uizicht op de tempel. Het hotel heeft zelfs een eigen ingang naar het museum!
De hotelkamer (deluxe suite) was perfect met uitzicht op tempels en zwembad en een eigen terras.
Ontbijt was heerlijk. Pool service was ook heel goed.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Digical
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 mei 2020 via mobiele applicatie

Een bijzonder 5 sterren hotel op een nog bijzondere locatie. Het hotel en de kamers zijn traditioneel ingericht. De buitenbar en terras hebben net als het separate restaurantterras een prachtig uitzicht op de archeologische Vallei van de Tempels van Agrigento, welke via de tuin van het hotel zijn te bereiken.
Heerlijk om een paar daagjes te ontspannen.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank MR-Meijer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken