Hele mooie locatie en ideaal om in groep door te brengen. Iedereen heeft zijn privé kamer en alles is aanwezig in de cottage om zelf eten klaar te maken. Hele vriendelijke eigenaar.
Zeker een aanrader!
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
Zeker een aanrader!
Een heerlijk verlengd weekend genoten op deze oude verbouwde boerderij. We hebben ook de gastvrijheidvan de beheerder ervaren. Hij was zeer behulpzaam en gaf adviezen over trips in de buurt van deze plek.. meer dan de moeite waard om te bezoeken☺️
Perfecte uitvalsbasis om Soissons, Reims, Laon en omstreken te verkennen. Fantastische ligging, gebouw en kamers. Antoine en Sophie zijn erg behulpzaam, de kamers netjes en ruim met mooie uitzichten. Het ontbijt is eenvoudig en misschien wat eentonig na 3 nachten, maar correct. De table d'hôte daarentegen zeker proberen als je de kans hebt! Wij hebben gesmuld en genoten van een heerlijke maaltijd bij de gastheren thuis. Een klein detail en goed om weten is dat er geen toiletaccessoires in de kamers aanwezig zijn.
Voor de derde keer in dit gasterverblijf.
Steeds warm onthaal, mooie ruime kamers.
Een aanrader als je in de buurt van Soissons moet zijn.
Een leuk adres op doortocht naar het zuiden of voor het verkennen van deze minder bekende streek in Frankrijk.
Zeker te bezoeken: Coussy le Chateau Auffrique
De service van de gastheer was aanstekelijk en aangepast aan de behoefte van de gasten;
zeer mooi kader, zeer net, ideaal om te rust te komen. Een aanrader voor die toeristen die de betere restaurants en de mooiste bezienswaardigheden willen leren kennen in deze streek.
TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.