Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Altijd lekker”
Beoordeling van Les Jardins du Couvent

Les Jardins du Couvent
Een tafel reserveren
2
vr 18/10
20:00
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Restaurants in Deux-Acren
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 25 US$ - 44 US$
Keukens: Belgisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
1 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Enkele kernwoorden : verfijnde keuken - vriendelijke mensen - correcte prijs - lekkere huiswijnen - steeds wisselende kaart - menu steeds een aanrader +/- 35euro voor een : amuzeke, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
Dit is een restaurant voor genieters die tijd hebben om te genieten!

Datum van bezoek: april 2017
Bedank gunarw2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (108)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 108 beoordelingen

15 november 2016 beoordeeld

We hebben hier genoten van een heerlijke en eerlijke verse maaltijd. Alles was huisbereid en dat smaak je ook. Bovendien zijn de prijzen heel democratisch.

Datum van bezoek: november 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank stephaniemazy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag zijn we uit gaan eten in dit restaurant. Het werd een uitstekende ervaring: prachtige lokatie, mooi interieur, vriendelijk onthaal, lekker eten, lekkere wijn. Een echte aanrader!!

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank HildeA253
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Alles is gewoon excellent..de keuken, de bediening, de wijn.

Absolute aanrader.

(Niet voor een snelle hap - neem je tijd en geniet...)

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Xof N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2016 beoordeeld

Het eten was lekker en correct. De bediening was iets minder. Wel een mooi interieur! We gaan zeker nog eens terug!

Datum van bezoek: mei 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Katelijne V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Les Jardins du Couvent bekeken, bekeken ook

Lessines, Hainaut Province
Flobecq, Hainaut Province
 
Geraardsbergen, Oost-Vlaanderen
Geraardsbergen, Oost-Vlaanderen
 
Geraardsbergen, Oost-Vlaanderen
Lessines, Hainaut Province
 

In Les Jardins du Couvent geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding