Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Kouros(Apollon)
54 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Flora's Apartments(Apollon)(Heel veel waar voor je geld!)
66 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Paradisia Villas(Náxos)(Heel veel waar voor je geld!)
149 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
151 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
Sergis Hotel(Náxos)
140 US$
Hotwire.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Bar/lounge
105 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Aan het strand
199 US$
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Kouros(Apollon)
HotelQuickly
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Beoordelingen (300)
Beoordelingen filteren
301 resultaten
Waardering van reizigers
242
57
2
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
242
57
2
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 301 beoordelingen
7 augustus 2014 beoordeeld

We hebben met het hele gezin erg genoten in Apollon. Ik kan dit hotel aan iedereen aanbevelen. De eigenaar is erg vriendelijk en de hotelkamers zijn simpel maar schoon. Erg leuke baai op nog geen minuut lopen. Het eten, uit eigen tuin is erg lekker.

Verbleef: juli 2014, reisde met familie
Bedank mato1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2014 beoordeeld

We werden enthousiast ontvangen door Stamatis en George. Geweldige locatie met uitzicht op zee en 3 min. Lopen van pittoresk haventje met strand. Eten uit biologische tuin iedere dag verse groenten en zelfgemaakte jam. Eigenaar slooft zich echt uit en er wordt constant een glas water neergezet uit de bron. Plek is wat afgelegen daarom aan te raden om in haven auto te huren om er naar toe te rijden en omgeving te verkennen.

  • Verbleef: juli 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank BarbaraBrons
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2013 beoordeeld

Gelegen in Apollon, N-Naxos, bevindt zich op wandelafstand van het strandje een prima hotel: vriendelijke Engelssprekende eigenaar met een heerlijk kokende moeder. Comfortabele kraaknette kamers met ruim terras. Mooi, rustig en goedkoop.

  • Verbleef: september 2013, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Gieke2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2013 beoordeeld

Bijzonder gastvrij en een hele lekkere keuken! Vers eten uit eigen tuin. Heel erg lekker eten, met als afsluiter een huisgemaakt likeurtje. Super!

Prima kamers met een goed bed en douche tegen een goede prijs.

De eigenaar doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Niks is te veel, zonder dat het irritant wordt. We hebben dat zeer gewaardeerd.

Het plaatsje apollon zelf is niet bijzonder levendig. Een auto is wel een must (moet je in hora, waar de boot aankomt regelen!), maar dan is alles verder goed te doen.

  • Verbleef: augustus 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank SandertB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Adonis_Naxos, Owner van Adonis Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juli 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken