Bert
Soesterberg, Nederland

Mooi hotel geen telefoonbereik binnen en slechte wifi

4,0 van 5 bollen25 aug 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Een mooi historisch hotel op een fijne plek vlak bij de zee. Goed restaurant met een goede kaart en smakelijke gerechten. Mogelijkheid om de hond mee te nemen. Vriendelijk personeel. Hopeloos wifi. Binnen geen bereik voor de mobiele telefoon.
Datum van verblijf: augustus 2024
Gereageerd 31 aug 2024
Dear Guest, thank you for your review and glad to hear that you enjoyed a comfortable stay and good dinner with us. We hope to see you again in the future. Best regards
Aan het strand
2.2 km van Burlington Hotel | Bw Premier Collection By Best Western
0.7 km van Burlington Hotel | Bw Premier Collection By Best Western
Meer hotels in Folkestone bekijken
Beoordeeld op 30 oktober 2022 via mobiele applicatie

Mooi hotel, vriendelijk personeel, goede ruime kamer met comfortabel bed. Direct aan wandelweg langs de kust. Heerlijk rustig en toch niet ver van de overzet. We bleven maar één nachtje omdat we op doorreis waren. Ontbijt en diner waren verzorgd.

Datum van verblijf: oktober 2022
Laurent B, General Manager van Burlington Hotel | Bw Premier Collection By Best Western, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2022

Dear Guests, thank you for your review and glad to hear that you enjoyed your stay with us. We hope to see you again in the future. Best regards

Beoordeeld op 26 april 2022

Qua plaats en hotel echt schitterend. Dinner is ook uitstekend. bedieining bij de receptie niet erg vriendelijk, ontbijt gewoon ronduit slecht (er is weinig keus en daarnaast is er niks dus zelf croissants meenemen)

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Laurent B, General Manager van Burlington Hotel | Bw Premier Collection By Best Western, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 april 2022

Dear Guest, thank you for your feedback. Please accept our sincere apologies for not meeting your expectations regarding the breakfast and we have contacted you directly to address this issue. Best regards

Beoordeeld op 7 januari 2018

Dit is een zeer groot hotel. Het is deels gerenoveerd maar veel van de oude details zijn behouden. Het is een hotel in de typische victoriaanse stijl. De kamer was klein maar mooi gerenoveerd en proper. We hadden uitzicht op de straat, maar geen last van geluidshinder. Het ontbijt was heel klassiek engels, zonder veel verse producten en niet zo veel keuze. Ons hondje was welkom. Het hotel is gelegen vlakbij de white cliffs dus een mooie wandeling gemaakt vlakbij.

Kamertip: als je uitzicht op zee wil, dien je een kamer aan de achterkant te vragen
Datum van verblijf: juli 2017
Laurent B, General Manager van Burlington Hotel | Bw Premier Collection By Best Western, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 januari 2018

Dear Guests,
Thank you for your review and pleased to hear that you enjoyed a comfortable stay with us. We hope to see you again for a future stay. Best regards

Beoordeeld op 9 november 2017 via mobiele applicatie

Vlak bij shuttle en verder hoef je niet... Wij verbleven in iets kleinere kamer maar verder hetzelfde zoals ik op de foto's zie, heel verzorgd en benodigdheden op kamer dik in orde, half pension en ontbijt prima en 's avonds inderdaad keuze en echt goede keuken! Personeel heel vriendelijk en met Britse grace en humour, heerlijk attente mensen,
De oudere smalle gangen ed in het hotel storen totaal niet! Tuin ok al was het in oktober iets te laat om daar te zitten, zgz vergane gloire stoort totaal niet, wordt netjes gehouden en kamers hebben de luxe die je nodig hebt en ze zijn gezellig, op loopafstand vd kust waar het enorm prachtig is, ook na het avondeten want het is maar een paar minuten stappen...
En de kustlijn is daar prachtig+++
Met auto Chilham en Canterbury kunnen doen, ook aanraders! Ook krijtkust gedaan. Info in hotel zelf genoeg te vinden!
Aanrader!!!

Datum van verblijf: oktober 2017
Laurent B, General Manager van Burlington Hotel | Bw Premier Collection By Best Western, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2017

Dear Guests,
Thanks you for your review and glad to hear that you enjoyed your stay with us. We hope to see you again in the future. Best regards

Beoordeeld op 16 mei 2017

Het hotel heeft alles wat je van een hotel verwacht. Typisch . Wij hadden half pension ,het ontbijt was iedere morgen in orde, het avond eten was afwisselend .Je kan kiezen tussen 3 voorgerechten,4 hoofdschotels ( vis , vlees , kip en vegetarisch ) en 3 desserten. De kamer was proper en zicht op zee .Een mooi typisch Engels hotel. Het personeel is SUPER vriendelijk en een goede service . De ligging is heel leuk , in de avond kan je een leuke avondwandeling maken, het is een rustige buurt .Dit alles heeft ons een prettige midweek Engelse kust bezorgd .Niet twijfelen

Kamertip: Wij waren gelogeerd op verdieping 3 vanachter in de gang ,daar heb je zicht op zee.
Datum van verblijf: mei 2017
Laurent B, General Manager van Burlington Hotel | Bw Premier Collection By Best Western, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 mei 2017

Dear Guests,
Thank you for your review and kind mention regarding our team. I am glad to hear that you enjoyed your stay with us and we look forward to welcoming you again soon. Best regards