Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.215)
Beoordelingen filteren
1.215 resultaten
Waardering van reizigers
196
422
315
182
100
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
196
422
315
182
100
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.215 beoordelingen
Beoordeeld op 2 augustus 2017 via mobiele applicatie

Ik heb hier 3 dagen verbleven. De kamer was erg gedateerd, maar erg schoon, inclusief de badkamer. Schoon is het allerbelangrijkste.
De locatie is erg centraal in Bergen. Wie oplet, ziet dat het hele hotel vol hangt met echte kunst, in plaats van typische hotel-massaproductie. Erg leuk.
Het ontbijtbuffet laat werkelijk niets te wensen over. Zeer ruim gesorteerd, vers, goede kwaliteit en voldoende capaciteit. Ook bij drukte gelegenheid om te zitten zonder te wachten.
Het personeel is erg vriendelijk en parkeren kan in een garage direct naast het hotel.
Als ik ooit weer eens in Bergen moet zijn dan boek ik ongetwijfeld weer een kamer in het Scandic Neptune.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde alleen
Bedank 191klaasd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TerjeHa001, General Manager van Scandic Neptun, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Klaas!

Thank you for your nice review.
I am glad to read that you enjoyed your stay with us.
Welcome back any time!

Best regards
Terje Hansen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2017

Eén nacht verbleven in hotel Scandic Neptun.
Prima hotel, kamers zijn wel wat gedateerd, maar goed en schoon. Ontbijt is ontzettend goed; een buffet met een zeer uitgebreid assortiment.
Locatie is perfect; niet in de drukte van de haven, maar op 5 minuten loopafstand. Parkeren kan in de naastgelegen parkeergarage en het hotel zorgt voor korting hierop.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Margot U
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TerjeHa001, General Manager van Scandic Neptun, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Margot!

Thank you for your nice review.
I am glad to read that you enjoyed your stay with us.
Welcome back any time!

Best regards
Terje Hansen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2017 via mobiele applicatie

Hotel ligt op toplocatie. Geen eigen parkeergarage wel in de buurt. We hadden een kamer met aparte zitkamer waar de kinderen sliepen. Ruik genoeg dus. Echter zeer gedateerde inrichting en her en der vervallen. Vlekken op muren ouderwetse kranen bekabeling oud. Bad kraakte.
Ontbijt zeer uitgebreid en vers

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank lucenmaud
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TerjeHa001, General Manager van Scandic Neptun, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2017
Google-vertaling

Dear guest!

Thank you for your review.
I am glad to read that you enjoyed our location and the breakfast.
I do apologize for the problems you had in your room.

Best regards
Terje Hansen


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 maart 2017 via mobiele applicatie

Zeer goed hotel. Zaten in een nieuwe kamer, bij het boeken is het misschien wel een tip om kamers in de duizend genummerde te vragen, dit zijn dus nieuwe kamers, de oude kamers ook bekeken deze kunnen in vergelijking dan wel een opknapbeurt gebruiken. Het hotel is gelegen in het centrum met alles op loopafstand.Het ontbijt is goed en uitgebreid, lekker en betaalbaar restaurant is van de Egon keten.Houd er rekening mee dat Bergen ingesteld is op zomeractiviteiten! Bergen staat bekend om zijn vele regendagen, dus een paraplu is niet overbodig.

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank lutined2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1952Neptun, General Manager van Scandic Neptun, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 maart 2017
Google-vertaling

Dear Lutine

Thank you for this nice review.

Welcome back on some later occasion.

Best regards
Terje Hansen
GM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2016 via mobiele applicatie

Wij hadden een ruime kamer, met een mooie badkamer ook. Hotel is heel goed gelegen als uitvalsbasis voor een citytrip naar Bergen. Bed was niet zo goed, en het was warm in de kamer. Het ontbijt was gewoon goed zonder meer. Met bar en bistro, maar hebben wij niet gebruikt.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank noppie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken