Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.410)
Beoordelingen filteren
1.411 resultaten
Waardering van reizigers
698
590
96
19
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
698
590
96
19
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.411 beoordelingen
Beoordeeld op 18 juni 2018

Goede uitvalsbasis voor een wenen stedentrip. goed ontbijt en mooie kamers. Vriendelijk personeel. Centrum en schonbrunn goed bereikbaar, en de metro in weben is ideaal. verder niet veel in de buurt, maar waarom zou je dat willen

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 968reiziger1962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sabine L, Guest Relations Manager van Star Inn Hotel Wien Schonbrunn, by Comfort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juni 2018
Google-vertaling

Dear Star Inn Guest,
thank you very much for your visit and your valuation to the Star Inn Hotel Wien Schönbrunn, by Comfort. It's great to know, that everything was right for you and you had a good time by us.
Our location is a big plus point for us and appreciated by most guests.
We always strive to offer our guests the best services and your feedback shows us that we were on the right way.
We are looking forward to welcome you in our hotel or at any one of our Star Inn Hotels in Europe once again
Sincerely,
your Star Inn host team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 maart 2018 via mobiele applicatie

Helaas konden wij niet komen wegens weeromstandigheden ging het vliegtuig niet naar Wenen, te veel sneeuwval in Wenen.
Vanuit hotel geen vergoeding gekregen voor onze 2 nachten die betaald zijn.. Erg jammer, zullen dan ook niet snel opnieuw boeken hier.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Boukje B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sabine L, Guest Relations Manager van Star Inn Hotel Wien Schonbrunn, by Comfort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 april 2018
Google-vertaling

Dear Star Inn Guest, dear Boukje,
Apparently you made a non-refundable reservation. Sorry !
Greetings from Vienna
your star inn host team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 maart 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel. Gastvrije en vriendelijke ontvangst. Wij verbleven hier 7 nachten. Goede, schone en ruime functionele busines ķamer. Goede douche en goede wifi. Uitstekend ontbijt met voldoende keus. De kamer lag aan de achterzijde dus rustig. Aan de voorzijde loopt een drukke doorgaande weg dus daar geen ervaring mee. Er is geen restaurant maar die zijn volop in de buurt. En onder het hotel zit een Spar supermarkt. Op de kamer Nespresso apparaat cups bij de Spar. Wel twee bij ontvangst. Waterkoker bij receptie halen voor thee. Metrohalte voor de deur en snel in het centrum, twee haltes naar Schönbrun. Al met al een aanrader.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank ferdinandrobert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sabine L, Guest Relations Manager van Star Inn Hotel Wien Schonbrunn, by Comfort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2018
Google-vertaling

Dear Star Inn Guest, dear Fred,
Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Star Inn Hotel Wien Schönbrunn, by Comfort. It's great to know, that everything was right for you and you had a good time by us.
As you mentioned the subway stop is located opposite the hotel. In a few minutes you are in the city center.
We have comfortable , clean rooms and we offer an excellent breakfast buffet.
Remember us for your next trip to Vienna and visit us again, it would be a pleasure to welcome you in our hotel.
your star inn host team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 januari 2018 via mobiele applicatie

We verbleven hier 3 nachten. Mooie kamers, prima en een erg groot 2 persoons comfortabel bed. Badkamer met föhn en modern sanitair.
Alles schoon en goed onderhouden. Koelkast en nespresso op de kamer. 2 cupjes koffie bij aankomst, rest haal je bij
de Spar op de hoek op 200 meter afstand van het hotel.
Erg vriendelijk personeel. Ontbijt is een feest bij Star Inn. Veel keuze, ook glutenvrij en andere diëten. Terplekke afgesneden
gedroogde ham, lekkere vruchten sappen en zelfs 2 soorten bubbels, proost! Te veel om op te noemen.
Metro lijn 4 voor de deur, die je zo naar het centrum brengt.
Tip: neem een kamer met een oneven nummer, die liggen aan de achterkant van het hotel. Dan kan je met open raam slapen, zonder verkeers geluid.
Aanrader dit hotel!

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Arnoud-BsaRider
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sabine L, Leiter Gästebetreuung van Star Inn Hotel Wien Schonbrunn, by Comfort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 januari 2018
Google-vertaling

Dear Star Inn Guest,
thank you very much for taking the time to describe your impressions regarding your stay at Star Inn Hotel Wien Schönbrunn, by Comfort. We very much appreciate your comments regarding your stay with us. It is always a pleasure to receive positive valuation.
We will share your comments with the entire team. Your feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.
Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.
Sincerely,
your Star Inn host team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 januari 2018 via mobiele applicatie

Fijn verblijf gehad in recentelijk gebouwd hotel. Ideaal voor een stedentrip. Nette ruime kamer met een goed bed. Zuivere badkamer.
Vriendelijk personeel. Minibar kluisje en koffiezetter aanwezig. Waterkoker en extra hoofdkussens verkrijgbaar bij receptie.

Dichtbij de U-bahn.helaas weinig europese tv-zenders aanwezig. Alleen duits-talig.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sjaak v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sabine L, Guest Relations Manager van Star Inn Hotel Wien Schonbrunn, by Comfort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 januari 2018
Google-vertaling

Dear valued star inn guest,
thank you very much for sharing your feedback on your recent stay with us.
It is very encouraging to read that we were able to provide a nice stay for you and especially that you found our team very friendly and you enjoyed our furnishing.
We are looking forward to welcome you again to the Star Inn Hotel Wien Schönbrunn, by Comfort.

With kind regards
your Star Inn host team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken