Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Palais Hansen Kempinski
Hotels in de buurt
Hilton Vienna Plaza(Wenen)
246 US$
226 US$
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
114 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Das Tigra(Wenen)
184 US$
166 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
170 US$
157 US$
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
137 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
137 US$
107 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
120 US$
113 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 126 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Renaissance Wien Hotel(Wenen)(Heel veel waar voor je geld!)
103 US$
87 US$
Renaissance Hotels
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
265 US$
206 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
172 US$
153 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (1.314)
Beoordelingen filteren
1.314 resultaten
Waardering van reizigers
1.099
160
34
12
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.099
160
34
12
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.314 beoordelingen
18 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wie graag in de watten wordt gelegd, is hier aan het juiste adres. Al van bij je aankomst doet het hartelijke personeel er alles aan om ervoor te zorgen dat je je thuis voelt met een warm welkom. We verbleven in een suite met alles erop en eraan: hal, gastentoilet, salon, dressing, ruime slaapkamer en badkamer met aparte douche en toilet. Uitgebreid en erg lekker ontbijt, met aandacht voor wie aan een vorm van voedselintolerantie lijdt. Mooie spa. Geen moeite is te veel om het je naar je zin te maken. Topper!

Verbleef: april 2016, reisde voor zaken
Bedank Koen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2016 beoordeeld

Aaah.. Vienna.. Wat een prachtige stad. Romantisch...absoluut. (niet alleen Parijs) In hotel Kempinsky is het aangenaam vertoeven. Prachtige kroonluchters bij binnenkomst en alles in kerstsfeer. De ruime kamer is oa voorzien van bar, zitje, wifi, & een heel goed matras/bed. De stad ademt een heel hoog "Sissi" gevoel. (ones Queen of Austria & Hungary) In het "Sissi" museum kun je oa de kamers/appartementen zien en dat zijn er maar liefst 141!!, de zilver collectie, die in prachtige houten koffers werden mee genomen overzees naar Corfu voor hun gasten. De Spaanse rijschool, prachtige paarden, mooi om ze van dichtbij te zien en te aaien. 's Avonds stonden er mensen in de ontvangsthal, die verkleed waren in de kledij van wijlen "Sissi", zowel de mannen als de vrouwen, even waan je je in het verleden...ze gingen met koets en al naar een verjaarsfeest. Heel leuk om dat mee te maken. In de avond in Vienna Prater een rit nemen in het reuzenrad.. of in een van de andere attracties .., de bomen zijn versierd met oa verlichte gitaren & harten erin. Heel romantisch. Het Hundertwasser museum, verrassend, echt leuk, ook voor kids. En loop dan ook even door Hundertwasser Village, gewoon leuk. Niet vergeten Hotel Sacher, voor de lekkerste "sachertorte" mmmm...Sluit de dag af met eten bij hotel Kempinsky, zie menukaart. Neem de tijd in Paleis "Schönbrunn", enorm.., met aan de voorkant, allerlei kleine stalletje met lekkers, bv gevuld brood met goulash en een mok gloeiend hete glühwein...top, en dan de achterkant.... OMG dat is huge....prachtig! wat een park...en daarin een zoo...! en dat in die tijd al... geweldig, ga daar zeker kijken, er is daar een loopbrug met een uitzicht.. In 't Leopold museum zijn oa werken te zien van Egon Schiele & Gustav Klimt van de beroemde kus. Ga eten bij restaurant Vestibül, dat is een belevenis... doen. Daarna een taxichauffeur vragen om je rond te laten rijden, langs de beroemde "klok" die over een passage heen staat, de verlichte straten in kerstsfeer, langs paleis "Belvedere", (waar het beroemde schilderij "de kus" hangt) over de Donau heen naar de Donauturm... in de mist.. en dan in het hotel een afzakkertje.. Ondanks de kou...hebben we ons heerlijk kunnen warmen in romantisch Vienna, zeker een plek om naar toe terug te gaan ....

Kamertip: wij hadden een kamer aan de oostkant, heerlijk rustig, op de tweede etage
  • Verbleef: december 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank moppie2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2015 beoordeeld

We sliepen in een junior suite. Royale en luxe kamer waar je ook plezierig verblijft als je tussen de tripjes een paar uur wil bijkomen. Boeking via secret escapes leverde een aardige korting op. Dan nog is het niet goedkoop, maar je krijgt zeker waar voor je geld

  • Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Hans B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2014 beoordeeld

Heel comfortabele kamers. Handige en nuttige gepersonaliseerce Ipad op kamer. Rain shower waar je blijft onderstaan. Uitstekende bediening. Duur maar best mogelijke ontbijt.
Perfect gelegen: 1 km van hartje Wenen. State of the art cocktails in de lounge lobby. probeer de Bloody Mary's! ;-) Het "zwembad" is eigenlijk een jacuzzi maar de fitness en sauna zijn dan weer perfect.

  • Verbleef: december 2014, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dominokkio
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2014 beoordeeld

Voor onze stedentrip hebben we gekozen vanwege de centrale ligging. De kamer was geweldig en ruim. Een waanzinnig ruime en mooie badkamer en heerlijke bedden. Alles is te bedienen vanaf een ipad.
Het ontbijt is een ervaring die je moet hebben meegemaakt. Vers gemaakt uit allerlei continenten. De service was perfect. Voor herhaling vatbaar!

  • Verbleef: maart 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Richard S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken