Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Sans Souci Wien
Hotels in de buurt
Hilton Vienna Plaza(Wenen)
288 US$
229 US$
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Palais Hansen Kempinski(Wenen)
362 US$
325 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
109 US$
104 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
178 US$
131 US$
Official Site
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
145 US$
138 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
253 US$
108 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
162 US$
134 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
514 US$
445 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
282 US$
207 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Renaissance Wien Hotel(Wenen)(Heel veel waar voor je geld!)
100 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Beoordelingen (1.660)
Beoordelingen filteren
1.660 resultaten
Waardering van reizigers
1.438
181
26
10
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.438
181
26
10
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.660 beoordelingen
19 mei 2016 beoordeeld

Tophotel, goed gelegen in museumquartier dicht bij metro. Verzorgde kamers. Voldoende verlichting in de badkamer. Zwembad om baantje te trekken. Mooie spa. Ontbijt verzorgd tot in de puntjes. En voor een klein probleem (waar het hotel zelf niet veel kon aan doen) werd nog een geschenkje als verontschuldiging meegegeven.

Verbleef: mei 2016, reisde voor zaken
Bedank kris-125
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2016 beoordeeld

Onlangs verbleven wij een week in dit hotel (LO). Wij werden zeer gastvrij ontvangen en onze kamer was heerlijk. Het ontbijt was elke ochtend een feest en het personeel opvallend vriendelijk. Ook bij de receptie waren ze attent en altijd behulpzaam. Daarnaast is het hotel op een goede locatie gesitueerd waardoor veel bezienswaardigheden op loopafstand liggen. Werkelijk fantastisch hotel met fantastische mensen! Wij hopen dat zij deze kwaliteit kunnen handhaven.

  • Verbleef: april 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank philip708
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SansSouciWien, Manager van Hotel Sans Souci Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 mei 2016
Google-vertaling

Dear philip708,

Many thanks for choosing to stay with us in Vienna and for writing such a great review!

It's wonderful to read that you especially liked the attitude of our staff, your room and our breakfast buffet. We will definitely share your compliments with our whole team.

We are already looking forward to your next visit!

Best regards
Your Sans Souci Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 maart 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een hotel waar alles klopt. De kamers zijn prima, het decor interessant, de service eerste klas, het ontbijt elke ochtend weer een feestje....
Wij zijn zeer onder de indruk en raden dit hotel van harte aan. Je schoenen worden hier zelfs gepoetst, als je dat wenst!

Verbleef: maart 2016, reisde met een partner
Bedank Rosan J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SansSouciWien, Manager van Hotel Sans Souci Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 maart 2016
Google-vertaling

Dear Rosan J,

Thank you very much for choosing to stay with us and taking the time to write such a beautiful review!

We are delighted to read that you enjoyed your stay, and liked especially our attentive service, our rooms and the breakfast buffet in the morning.

It would be our pleasure to welcoming you again soon!

Best regards from Vienna,
Your Sans Souci Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2015 beoordeeld

Een heerlijk hotel met uitstekende service. Een en al gastvrijheid. Rustig gelegen midden in museum kwartier naast de metro. Kamer was ruim en heerlijk.
Ontbijtbuffet was zeer royaal en top. Bediening in de gezellige bar was zeer kundig en attent.

  • Verbleef: december 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank donmarco1234
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 december 2015 beoordeeld

Hotel Sans Souci is ideaal gelegen vlak bij het Museumkwartier. De lobby is aardig, zonder meer, maar eens je in de lift stapt wordt alles alleen maar beter. Het geheel oogt ruim en zeer goed onderhouden. De suite die we boekten bood alle beloofde luxe én zelfs meer dan verwacht.
Het was een zeer ruime suite met werkdesk, een flatscreen die volledig verborgen zat achter een metershoge spiegel, koffie- en theefaciliteiten, badjassen, slippers, automatisch bedienbare screens, vloerverwarming... Mooie, stijlvolle materialen die je onmiddellijk een aangenaam thuisgevoel geven.
Ook de badkamer oogt én is erg comfortabel: stijlvol, zeer ruim ligbad, mooi afgewerkte douche en apart hiervan een hoogtechnologisch toilet met de allerlaatste snufjes: pure verwennerij!
Het ontbijt wordt prima verzorgd, ruime keuze, vriendelijke bediening en bubbels toe voor de liefhebbers.
Een aanrader om te verblijven en er heerlijk te ontspannen na een drukke ontdekkingsdag in Wenen.


Verbleef: december 2015
Bedank Martje B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SansSouciWien, Manager van Hotel Sans Souci Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 december 2015
Google-vertaling

Dear Martje2013,

Thank you very much for staying with us in Vienna and for taking the time to write this wonderful review!

We are delighted to read that you liked the design of our hotel, your suite and our rich breakfast buffet in the morning. It was a pleasure having you as our guest.

We are already looking forward to your next visit!

Best regards,
Your Sans Souci Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken