Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Holiday Inn Vienna City
Hotels in de buurt
136 US$
127 US$
Hilton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
115 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel Das Tigra(Wenen)
171 US$
148 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Renaissance Wien Hotel(Wenen)(Heel veel waar voor je geld!)
104 US$
87 US$
Renaissance Hotels
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
137 US$
107 US$
Official Hotel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
114 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 127 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

138 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hilton Vienna Plaza(Wenen)
223 US$
58 US$
Hotwire.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
267 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Palais Hansen Kempinksi(Wenen)
360 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (1.196)
Beoordelingen filteren
1.196 resultaten
Waardering van reizigers
504
531
122
23
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
504
531
122
23
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.196 beoordelingen
18 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel ligt in het centrum. Ik kreeg een complimentary upgrade vanwege mijn status bij IHG. Daar zijn ze niet toe verplicht. Bedankt! De kamer was enorm. Twee kleine zitjes, groot bed, strijkijzer. Helemaal prima.
Het ontbijt was prima. De borden waren echter drijfnat. Toen ik daar iets van zei werden direct alle borden vervangen. Heel netjes.

Verbleef: juli 2016
Bedank U563
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik moet eerlijk toegeven dat het hotel mijn verwachtingen heeft overtroffen... zeker in vergelijking met andere HIs waar ik reeds heb overnacht.
De kamers zijn prima, maar de badkamers kunnen een beetje opfrissing gebruiken.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, en het is dan ook geen probleem om de check-out te verlaten naar 13u.
Het ontbijt is behoorlijk uitgebreid en goed van smaak.
Ook qua ligging is het hotel prima... Op 10 minuutjes sta je op de Naschmarkt.

Verbleef: februari 2016, reisde voor zaken
Bedank M_K2009Hasselt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 oktober 2015 beoordeeld

Een lang weekend in het Holiday Inn Vienna City geweest. Goede ruime modern ingerichte kamer met marmeren badkamer voor een goede prijs. Zeer goed ontbijtbuffet dat zijn prijs waard is. Ruim 10 minuten lopen naar de Staatsoper en anders 5 minuten lopen naar metrostation.

Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
Bedank Arthur P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 april 2015 beoordeeld

Goede prijs-prestatie verhouding: redelijke prijs, goede/schone kamers (zowel straat als tuinkant), dicht bij metro en centrum (incl kruidenmarkt, leuk om 's ochtends even naar toe te lopen). ontbijt goed, leuke bar , ging alleen wat vroeg dicht :-)
Receptie was zeer voorkomend en behulpzaam.

  • Verbleef: april 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Gerard_uit_Bussum
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
20 september 2011 beoordeeld

De eerste indruk van dit hotel is rampzalig, de buitenkant is onaantrekkelijk en in een nogal saaie straat, maar binnen wachtte ons een warm welkom.
Personeel was vriendelijk en behulpzaam, ze gaven ons toeristische informatie, kaartjes en routebeschrijvingen hoe je het best ergens kunt komen.
Ik heb eerder dit jaar een boeking moeten annuleren ten gevolge van een ongeval, maar het personeel was zeer behulpzaam voor mij bij het opnieuw boeken.
Wij hadden een tuinkamer met deuren naar de binnenplaats, die goed ingericht was, comfortabel was en een van perfect formaat was, met het meest comfortabele hotelbed waar ik ooit in geslapen heb - Ik zou hem graag mee naar huis hebben genomen!
En het beste van het beste, er was fatsoenlijke verlichting, in tegenstelling tot de schemering die je in veel hotels hebt tegenwoordig.
Het enige nadeel was die ene nacht toen enkele onnadenkende luidruchtige gasten buiten bleven zitten tot in de late uurtjes, hoewel de tuin om 10 uur 's avonds verlaten moet zijn.
Je hoeft maar 5 minuten te lopen naar de dichtstbijzijnde metro en 10 naar Karlsplatz, dus een ideale uitvalsbasis als je het prima vindt om te lopen.

Bedank Numi2026
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken