Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overnachten met dromen van een rijk verleden”
Beoordeling van Grand Hotel Wien

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
Grand Hotel Wien
Beoordeeld als nr. 28 van 359 hotels in Wenen
Certificaat van uitmuntendheid
15 juli 2017 beoordeeld

Prachtig kader, vriendelijk en attent onthaal. Conciërge zorgt voor alles met de glimlach.Kamer met de grandeur van eeuwen geleden. Badkamer tiptop, zeer ruime kamer en grote dressing. Uitzicht op Kartner Ring doch geen lawaai. Een 5 sterren hotel waardig. Hier komen we beslist terug.

Kamertip: Het hotel straalt rust uit.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juni, 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ronny328
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Grand Hotel W, Geschäftsführer van Grand Hotel Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 augustus 2017
Google-vertaling

Dear "ronny328",

thank you very much for your review regarding your recent stay with us at our "Grand Hotel Wien".

I am happy to read that you could take advantage of our central location and that you were welcomed in a friendly and attentive way by my colleagues.
I am also delighted that you liked your room with its luxury bathroom, interior and its quiteness!

Thank you again for sharing your experience and we would be more than happy to welcoming you back to our hotel if your travels should bring you back to Vienna again.


Sincerely,

Horst Mayer
General Manager
Grand Hotel Wien

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.213)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 1.213 beoordelingen

15 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer zeer goed hotel in de nabijheid van alle bezienswaardigheden. Een aanrader. Concierge beneden regelt echt alles zonder geduld te verliezen. Alleen de bar en resto kon iets gezelliger maar nu ben ik echt aan het muggeziften. Top

Verbleef: November, 2016, reisde met een partner
Bedank torere
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Grand Hotel W, Geschäftsführer van Grand Hotel Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 december 2016
Google-vertaling

Dear torere,

We appreciate your comments regarding your stay at our "Grand Hotel Wien". It is always a pleasure to receive positive feedback.

I will share your comments with our team, who I am certain will be encouraged by your remarks.
Thank you again for taking the time for your review and it is our hope that you will be able to visit us here at the Grand Hotel Wien again one day in the future.

With kindest regards,

Horst Mayer
General Manager
Grand Hotel Wien

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2016 beoordeeld

We hebben samen met onze dochters een aantal dagen hier gelogeerd. Het was er geweldig. Kamers heel stijvol, badkamer van alle gemakken voorzien en het personeel erg vriendelijk. Het hotel ligt heel centraal je bent op loopafstand van het centrum en veel bezienswaardigheden. Het ontbijt was erg uitgebreid, maar ook aan de dure kant € 34,00 p.p. De 2e dag waren er wat problemen bij het ontbijt maar dit was na een klacht uiteindelijk keurig opgelost. Kortom we hebben een paar hele mooie dagen gehad.

  • Verbleef: September, 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank marleen53
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2015 beoordeeld

Prachtig hotel,goede ligging vlak bij opera en centrum .
Vriendelijk ontvangst goede service parkeergarage onder hotel met lift bereikbaar .
Drie restaurants waarvan een Japans was zeer goed vriendelijke bediening.

  • Verbleef: Oktober, 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Wiek B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Grand Hotel W, Geschäftsführer van Grand Hotel Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 oktober 2015
Google-vertaling

Dear "Wiek B",

Many thanks for your excellent review. We are delighted that you took the time to let the TripAdvisor community learn about what they can expect from a visit to the Grand Hotel Wien; friendly service and the highest standard of luxury accommodations in Vienna.

We are also proud to read that you enjoyed the varity of our restaurants, especially our famous Japanese restaurant "Unkai".

Thank you again for your nice review and we are really looking forward to welcoming you back to our Grand Hotel Wien in the nearest future.

Sincerely,

Horst Mayer
General Manager
Grand Hotel Wien

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel gelegen op de ring.
Voordeel je bent overal kort bij het ligt centraal.
De achterzijde van het hotel is een shoppingcenter.
Is mooi als het ooit slecht weer is.
We hadden na vraag een stille kamer .Een perfecte muisstille kamer.Alles was in orde..
Het enige nadeel de zwakke wifi,en de uitval ervan.
Mits betaling kan je meer sterkte verkrijgen.
Ook de taverne was oké.
Ik probeerde de wellness ,een massage die liet wat te wensen over maar daar heeft waarschijnlijk ieder zijn gedacht over,
Er is ook een sauna aanwezig enz...

Verbleef: Mei, 2015, reisde met een partner
Bedank camille j
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Grand Hotel W, Geschäftsführer van Grand Hotel Wien, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juni 2015
Google-vertaling

Dear "camille j",

thank you so much for your kind words from your stay at the "Grand Hotel Wien". I am glad you were able to enjoy your time inside as the weather did not play along.

I sincerely apologize that the Massage did not meet your expectations as this does not correspond to our reputation. Please rest assured that your feedback will be forwarded in order to ensure a perfect service for the future.

I am glad that you were happy with the rest of your stay and we would be very pleased to welcome you back to our hotel on another occasion.

Kind regards,


Horst Mayer
General Manager
Grand Hotel Wien

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Wenen bekeken
Innere Stadt
The Ring, Relais & Chateaux
Innere Stadt
Hotel Imperial Vienna
Hotel Imperial Vienna
nr. 14 van 359 in Wenen
1.217 beoordelingen
Innere Stadt
Hotel Bristol Vienna
Hotel Bristol Vienna
nr. 20 van 359 in Wenen
1.559 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Innere Stadt
Palais Hansen Kempinski
Innere Stadt
The Ritz-Carlton, Vienna
Neubau
Hotel Sans Souci Wien
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Grand Hotel Wien geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Grand Hotel Wien

Adres: Kaerntner Ring 9, Wenen 1010, Oostenrijk
Locatie: Oostenrijk > Wenen > Wenen > Innere Stadt
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Spa Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 9 spahotel in Wenen
Nr. 15 romantisch hotel in Wenen
Nr. 22 luxe hotel in Wenen
Nr. 28 zakenhotel in Wenen
Nr. 28 familiehotel in Wenen
Prijsklasse: 182 € - 362 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Grand Hotel Wien 5*
Aantal kamers: 205
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, TravelClick, Expedia, Hotels.com, Ctrip TA, TripOnline SA, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Grand Hotel Wien met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Grand Hotel Vienna

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding