Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Schnitzel paradijs”
Beoordeling van Salm Braeu

Salm Braeu
Geclassificeerd als nr. 147 van 4.983 Restaurants in Wenen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 9 US$ - 28 US$
Keukens: Oostenrijks, Pub-restaurant, Pub en brouwerij
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen, Lokale keuken, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: Landstraße
6 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een doordeweekse dag met collega’s hier gegeten. Op aanraden van anderen gereserveerd online zodat we zeker weten een plek hadden.
De schnitzels zijn erg smaakvol, ipv kartoffel salad kun je ook potato wedges nemen. Daarnaast hebben ze ook vega opties.
Het personeel werkt goed door maar daarentegen moet je soms wel wat vaker naar dingen vragen.
Schnitzel is €18.30

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank JM2144553
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (5.562)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 5.562 beoordelingen

17 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een zondagavond zonder reservering hier gaan eten na een lange wandeling door de stad.
Bij binnenkomst merk je direct dat het een fabriekje is, personeel in klederdracht wat je opwacht bij de dranghekken voor ongehoorzame gasten.
Het eten was ok, aardappels met boterjus en een schnitzel. Gaan zeker nog op zoek naar “de schnitzel” want dat was deze niet. Wat saai en droog.
Bier daar in tegen was erg lekker en kreeg veel aandacht in de menukaart. Leuk om te lezen en zo verschillende zelfgebrouwen bier te proeven.
Ok eten, goed bier, maar loop er niet voor om.

Datum van bezoek: december 2018
2  Bedank matthijssie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Aangekomen bij dit restaurant, bleek het verbonden te zijn met een brouwerij. Bier brouwen kunnen ze daar. Dat blijkt ook uit de vele prijzen die ze ermee hebben gewonnen. Het is dan ook zeker aan te bevelen de verschillende soorten bier te proeven! Voor het zover is moet je wel geduld hebben. Door de bediening werden wij in een wachtrij geplaatst van ruim 1/2 uur. Daarna kregen we een tafel voor max 1,5 uur. Bediening was ongeïnteresseerd en verkochten op wat dwingende toon. Het bier was prima, het eten teleurstellend. De knoflooksoep was weinig warm. De wiener schnitzel (geserveerd met gekookte aardappel) oversteeg in kwaliteit niet de kwaliteit van een gemiddeld wegrestaurant in Nederland. Kortom een tegenvaller.

Datum van bezoek: december 2018
1  Bedank Z6704DBronaldr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke tonijnsalade
Kalfsragout met gnochis
Autenieke Oostenrijkse restaurant
Lekker huisgemaakte bier
Bediening in lederhosen
Schnitzel zag er ook heerlijk uit

Datum van bezoek: december 2018
1  Bedank 278peterv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede kalfsschnitzel zoals ie alleen in Oostenrijk gebakken kan worden met aardappels (gekookt of gebakken) naar keuze. Pittig tempo van de bediening maar dat doet niet af aan de smaak. Aanrader en vooraf reserveren is mogelijk.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank CarolinevanD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Salm Braeu geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding