Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk!”
Beoordeling van Orangerie

Orangerie
Geclassificeerd als nr. 112 van 491 Restaurants in Innsbruck
Keukens: Diner, Grill
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
6 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Hebben hier op een donderdagavond gegeten met zijn 2en na het bekijken van de vele recensies. Ze hadden het druk op het terras, maar wat was het lekker! Onze ogen vielen meteen op de hamburgers, ik had de Orangerie burger en mijn vriend de Tiroler burger. Het was serieus een van de lekkerste hamburgers die ik ooit heb gegeten! Het eten kwam snel, bediening vriendelijk. Niks op aan te merken! Alleen het terras was een beetje ‘smerig’ (rondwaaiende servetten, zakjes suiker etc).

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank lisettebolk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (400)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 400 beoordelingen

25 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met z'n vijven zaten we hier heerlijk en de bediening was uitstekend. De volwassenen hadden uitstekende biefstuk met goede bijgerechten. De kinderen hadden tomatensoep, maar die vonden ze geen succes.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank marksE5921VI
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier gezeten voor een lunch. Een Cesar Salad besteld 'mit gebratenem Hühnerfilet'. De bedoeling was een lichte lunch, maar de Cesar Salad is een behoorlijk grote portie. Ook de Cesar Salad met Garnalen is vrij fors. En de broodjes hamburger zijn echt mega groot. Wel lekkere Cesar Salad. Verder ook prima bediening.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank RolandV511
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2016 beoordeeld

Aparte keuze beetje anders dan de rest maar wel lekker en veel
We hadden een vlees spiesvoor2 personen erg leuk apart en lekker

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank Euerw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2016 beoordeeld

Op het terras op het plein voor het restaurant is het heerlijk toeven, maar pas op voor een fris windje. Er is dan weinig beschutting. De kaart is zeer uitgebreid. Onze gerechten (steak en maaltijdsalade) waren precies zoals we ze verwachtten: royaal en smakelijk. De bediening had het druk (vol terras en binnen vele tafels bezet) en dat was te merken. Soms hadden we het gevoel dat er meer gasten waren dan de bediening aankon.

Datum van bezoek: juni 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Albert-NLDH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Orangerie bekeken, bekeken ook

 

In Orangerie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding