Annemiek K

Heerlijk!

Beoordeling van Stage 12 - Hotel by Penz
5,0 van 5 bollen3 aug 2023 beoordeeld
Top hotel! Verrast met een kamer met uitzicht op de bergen, het personeel was heel vriendelijk en het ontbijt smaakte goed met elke ochtend ruime keuze! Ook genoten van de fitness en sauna ruimte, het was heel ontspannend. Ook de locatie is top, in het centrum en ook dichtbij het station/bus/tram.
Wij misten alleen de optie om roomservice te bestellen, maar verder hebben we echt genoten!
Datum van verblijf: augustus 2023
4.1 km van Stage 12 - Hotel by Penz
0.3 km van Stage 12 - Hotel by Penz
Meer hotels in Innsbruck bekijken
Beoordeeld op 9 januari 2023 via mobiele applicatie

Beste plaats voor een tussenstop. Gelegen aan een mooie winkelstraat in het centrum. Eigen overdekte parking, deel uitmakend van parkingcomplex en directe toegang naar het hotel. Mooi en extra volledig ontbijt dat tijdig bijgevuld wordt en dus niks ontbreekt.

Kamertip: Ingang parking via parking rathaus
Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 14 september 2022 via mobiele applicatie

We verbleven hier op terugreis van vakantie en waren aangenaam verrast door het hotel. Het hotel biedt gratis Spa (sauna, hamman) aan wat welkom was na een dag autorijden. Ontbijt is heel erg uitgebreid. Zeker een aanrader als je in de buurt bent.

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 29 september 2020 via mobiele applicatie

Tijdens onder doorreis naar Italië een nacht in het Stage 12 doorgebracht.
Parkeren in de onderliggende parkeergarage, vanuit daar makkelijke doorgang naar het hotel.

Vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg bij het inchecken.
Onze kamer (eigenlijk gehele hotel) modern, ruim en bijzonder schoon.
Je bent vanuit het hotel zo in het gezellige centrum.

In de ochtend in het hotel ontbeten. Ruime keus en vers, prima!!

Wij raden dit hotel zeer zeker aan. Erg tevreden!

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 21 september 2020 via mobiele applicatie

We waren op een super mooie trip geweest , 14 dagen door Italië , laatste stop was Insbruck. Veel leuke reviews over gelezen. Het stadje zelf was onder constructie , daar kan niemand aan doen.
We hadden een kamer geboekt met balkon en vol bergzicht. 170€ wat toch niet min is.
Onze kamer was klein en zeer basic, maar proper. Het balkon was niet echt onderhouden maar met twee leuke stoeltjes . Na een lange rit is het wel zo gezellig om op je balkon van het uitzicht te genieten. Maar ons beloofde mooi uitzicht op de bergen waren eerst twee hele grote schoorstenen en daarachter in de verte de bergen.. het was een afknapper zeker voor 170€ . We hebben dit gemeld aan de receptioniste die in eerste instantie super vriendelijk was , ze stelde nog een andere kamer voor maar die was zo klein dat je amper kon draaien.. er werd ook niets meer voorgesteld qua compensatie terwijl dit duidelijk aan de orde was. De foto’s op de site zijn redelijk bedrieglijk ..jammer dit was veel te duur voor wat het was.
Wat wel gezegd mag worden het ontbijt 20€ per persoon is zeker zijn geld waard ook tijdens Corona. Zeer uitgebreid , vers fruit , broodjes, eitjes .. alles was er. Jammer dat er geen tegemoetkoming was want dan kan men zijn hand over het hart wrijven...

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 12 februari 2020

Dit keurige en nieuw uitziende hotel is aan aanrader. Kamer worden prima onderhouden en alles ziet er schoon uit. De ligging is prima, pal bij het centrum en een gezellige pleintje. Ontbijt is fantastisch met erg veel keuze en allemaal lekkere dingen. Bediening is erg vriendelijk en er is ook nog een heel gezellige bar.
Nadeel is het uitzicht van veel kamers tegen een saaie muur van een ander gebouw, misschien een idee daar een tekening op te laten zetten? Kom hier zeker nog een keer terug!

Kamertip: Veel kamers hebben geen uitzicht, die kijken tegen een betonnen muur, misschien is er op aanvraag een goede keuze te maken
Datum van verblijf: februari 2020