Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Valletta City Gate te ontdekken
vanaf 17,28 US$
Meer info
vanaf 156,66 US$
Meer info
Valletta Food Tour
10 beoordelingen
vanaf 43,01 US$
Meer info
vanaf 28,80 US$
Meer info
Beoordelingen (945)
Beoordelingen filteren
945 resultaten
Waardering van reizigers
348
369
176
26
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
348
369
176
26
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 945 beoordelingen
Beoordeeld op 6 augustus 2019 via mobiele applicatie

Een mooie en statige ingang van de stad. Het is meteen ook een goed herkenningspunt voor je wandeling door de stad

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Tjabbo13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2019 via mobiele applicatie

Prachtige stad waar je kan wegdromen in de historie er zijn smalle straatjes met winkeltjes en restaurant. Je kan naar boven of naar beneden afdwalen richting zee! Lekker uitwaaien en een prachtige uitzicht. De hoofdstraat is volgeladen met toeristen, winkels en entertainers. Er zijn genoeg attracties in Valletta en je kan er makkelijk een dag voor reserveren.

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank wienish
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2018 via mobiele applicatie

Het is leuk om een gids bij je te hebben om te horen wat hier vroeger gaande was. Ook is het zeer leuk om de verschillende kunstwerken te zien die gebaseerd zijn op typische maltese spreekwoorden! Zeker een aanrader als je wat uitleg krijgt. Anders zie je gewoon een imposante ingang van de stad.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank cecomabo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2018

Een oude stadspoort met een moderne uitstraling. Op slechts enkele honderden meters van het busstation.

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank GEERTVIETNAM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2018

Dit is niet de enige toegang tot het oude centrum van Valletta maar wel de meest importante!
Hier werd de vroegere vestingsmuur doorbroken om rechtstreeks aan te sluiten op de belangrijkste winkelstraat!
Er zijn nog belangrijke werken aan gang om deze toegang nog grootser te maken, werken die wellicht hadden moeten voltooid zijn bij de opening van jaar "2018 Europese Culturele Hoofdstad"!
De prachtige architectuur van het nieuwe Parlement valt hier meteen op!

Datum van activiteit: mei 2018
1  Bedank raymondmechelen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken