Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om The New Parliament te ontdekken
vanaf 22,64 US$
Meer info
vanaf 209,03 US$
Meer info
Valletta op een dag!
2 beoordelingen
vanaf 181,16 US$
Meer info
vanaf 723,42 US$
Meer info
Beoordelingen (270)
Beoordelingen filteren
270 resultaten
Waardering van reizigers
88
104
54
19
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
88
104
54
19
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 270 beoordelingen
Beoordeeld op 18 februari 2020

Hoewel de hele stad verleden uitstraalt denk ik dat dit zeker fraaie gebouw best samen kan hiermee. Zeker even bekijken

Datum van activiteit: december 2019
25  Bedank nicodenheijer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2018

Het nieuwe Parlementsgebouw, Republic Street, wat een smet op deze sierlijke oude stad.” vele locals zijn er het niet mee eens

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank frankymoeyaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2018

Binnen in het gebouw konden we niet vanwege parlementaire werkzaamheden, maar van de buitenarchitectuur hebben we echt genoten! Zeer origineel hoe de overigens vlakke gevel opgesierd wordt door fantastisch geconcipieerde ramen die dit strakke gebouw toch een frivole toets geven!

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank raymondmechelen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 januari 2018

Heb dat bouwwerk al talloze malen bekeken,op ieder moment van de dag,in oktober en in januari en zie telkens iets dat ik vorige maal niet opmerkte.Opvallend samenspel met de oude gebouwen die er aan palen.Indrukwekkend!

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank Pirreke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2017

van de stad, al zijn niet alle Maltezen het daar mee eens. De toegangspoort en de weg naar de busterminal wordt er mee geflankeerd en is vandaag het nieuwe parlement van Malta. Loop ze zeker onderdoor of langs, je vindt er méér moderne kunst. Voorlopig afwachten tot ook de renovatie van de gracht af is om helemaal te genieten van het plein.

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank Koen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken