Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verfijnde voltreffer”
Beoordeling van Hammett's Gastro Bar

Hammett's Gastro Bar
Geclassificeerd als nr. 2 van 192 Restaurants in Sliema
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 15 - € 30
Gegevens restaurant
11 april 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

De gerechten waren minder geschikt voor ons dochtertje, maar dat was dan ook het enige minpunt. Originele presentaties, verfijnde smaken. Een echte voltreffer! De zaak lijkt duur van buitenaf, maar eigenlijk valt dat erg goed mee. Zeker als je ook bar bites bestelt met happy hour.

Datum van bezoek: april 2024
Bedank RonyThePony
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (966)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 966 beoordelingen

13 januari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten, uitstekense service, bar bite en daarna 2 hoofdgerechten genomen (mosselen op thaise wijze, en de kip in indische saus) aanraders ! Thanks for the good care(Ashim, rochelle, Binita, Rajiu) best restaurant in town.

Datum van bezoek: januari 2024
Bedank Happiness24945705355
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
27 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke mossels in kokossaus met lente ui en pepertje, gewoon TOP! De Massala van kip met jasmijnrijst is een aanrader! Zalig en redelijk betaalbaar. 2 gerechten zo voor 2 personen is genoeg met de rijst erbij. Tot nu toe (5 dgn in Malta) beste! Ook de cocktails zijn echte aanraders!

Datum van bezoek: mei 2023
Bedank Karien P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
27 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals vele eettentjes in Sliema, is Gammet diep en smal. Uiteraard ook een terras met een overkapping aan de wegkant. Omdat het buiten vol zat, zijn wij binnen gaan zitten. Het ziet er netjes uit, maar persoonlijk vond ik het wel wat sfeerloos.

Je moet in dit restaurant starters (voorgerechtjes) bestellen om te delen. Dit concept beviel ons erg. Het waren leuke gerechtjes, wat ook goed te delen was. Daarnaast was de kwaliteit erg goed. We hebben hier heerlijk gegeten. De service was prima, maar niet bijzonder.

Datum van bezoek: april 2023
Bedank Michael D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 september 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten. Zeer uitgebreide keuze aan wijnen en cocktails. We werden zeer goed ontvangen en bediend door Vincent en Daniel.

Datum van bezoek: september 2022
1  Bedank FebeD29
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Francisca, Marketing van Hammett's Gastro Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2022
Google-vertaling

Thank you so much for the review, we are glad to hear you enjoy our restaurant. Hope to see you soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hammett's Gastro Bar bekeken, bekeken ook

 
Valletta, eiland Malta
 

In Hammett's Gastro Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.