Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 07:00 - 21:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Back to Iceland travel te ontdekken
vanaf 88,18 US$
Meer info
vanaf 116,22 US$
Meer info
vanaf 116,56 US$
Meer info
vanaf 162,17 US$
Meer info
Beoordelingen (793)
Beoordelingen filteren
793 resultaten
Waardering van reizigers
756
27
6
0
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
756
27
6
0
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 793 beoordelingen
Beoordeeld op 27 februari 2020

De chauffeur was keurig op tijd. Prima busje. Netjes rijgedrag. Al met al zijn wij zeer tevreden. Afspraken zijn keurig nagekomen.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank YvonneJ152
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2017

Prachtige rondrit gedaan van de 'golden circle'. Perfecte gids, spraakwaterval (:-) )maar nooit vervelend. Prachtige dingen gezien en no nonsens. Zeker een bedrijf dat aan te raden is; correct, prijselijk en 'to the point'. Als we 'back to Iceland' zullen gaan, nemen we zeker terug dit bedrijf!

Datum van activiteit: juli 2017
1  Bedank paulvI8248BD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2016

Veel natuurverschijnselen, zoals de vulkanen, watervallen, geisers, lagunen en kale lavavelden.
Het is een land dat je gezien moet hebben, maar wel eenmalig.

Datum van activiteit: mei 2016
Bedank kilardia2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2016 via mobiele applicatie

Via deze organisatie hebben wij drie dagtochten geboekt, die allemaal perfect geregeld waren. Ook de transfers van en naar de luchthaven, via Blue Lagoon, waren zonder tijd verlies geregeld. Kortom een aanrader!

Datum van activiteit: mei 2016
Bedank Ingrid58Nederland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antanas S, Owner van Back to Iceland travel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juni 2016

Thank you Ingrid58Nederland for your great review! I'm really happy to hear that you enjoyed the Back to Iceland 3 tours and airport transfers.
Best regards from Iceland and have a wonderful day!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2015

De enige stad in IJsland, maar ook wel een hele leuke! Bezoek de oude have voor de leukste cafés, bars en restaurants.

Datum van activiteit: september 2014
Bedank mr_Ruud
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken