Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste resto tijdens ons verblijf”
Beoordeling van ROK Restaurant

ROK Restaurant
Geclassificeerd als nr. 32 van 517 Restaurants in Reykjavik
Certificaat van uitmuntendheid
Wijk: Miõborg
Gegevens restaurant
Wijk: Miõborg
15 maart 2020 beoordeeld

Echt genoten van deze maaltijd.
Uiteindelijk de beste maaltijd die we gegeten hebben tijdens onze reis.
We namen de kleine menu. Dit was zeker voldoende en zeer lekker.
Alle gerechten super lekker.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Kim_Gent
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (838)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 838 beoordelingen

18 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Sfeervol en goed restaurant! Een soort luxe tapas, de gerechten waren van prima kwaliteit! We komen graag terug en hopen dat een tafeltje te krijgen zonder tochtdeur. Maar ondanks de koude tocht heerlijke plek

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank 371viviennef
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Sfeervol restaurant met kleine gerechtjes zodat je meerdere verrassende smaakcombinaties kunt proeven. Echt genoten van het eten hier en de goede bediening.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Natascha99
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig ingericht restaurant. Tegenover de kerk, en op een tapasmanier heerlijke gerechten. Aanrader als je in Reyk bent!
Je kunt onder andere Rendier eten. En liquorice bleek ook in Ijsland geen likeur ijs te zijn

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank SimonP2609
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Trendy restaurant met tappas achtige gerechten, waar heel verrassende combinaties tussen zitten. Heel vriendelijke bediening. Zorg wel voor een reservering of kom vroeg !!!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Albert-Jan K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die ROK Restaurant bekeken, bekeken ook

Reykjavik, Regio Groot-Reykjavik (Höfuðborgarsvæðið)
Reykjavik, Regio Groot-Reykjavik (Höfuðborgarsvæðið)
 
Reykjavik, Regio Groot-Reykjavik (Höfuðborgarsvæðið)
Reykjavik, Regio Groot-Reykjavik (Höfuðborgarsvæðið)
 

In ROK Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding