Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (468)
Beoordelingen filteren
468 resultaten
Waardering van reizigers
45
123
151
100
49
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
45
123
151
100
49
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 468 beoordelingen
Beoordeeld op 30 januari 2020

Fijn gelegen hotel met extra voorzieningen zoals een waterkokertje met thee/ koffie enz.
Heerlijk ontbijt en diner!
Het personeel is vriendelijk en servicegericht en doet graag dát stapje meer om je welkom te laten voelen.

Datum van verblijf: januari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank secondhandrosie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 november 2019

Hotel is prima gelegen tov de hoofdbezienswaardigheden in het gebied, bv Skaftafell , Fjallsjokull en Jokulsarlon. Als extra het Hof kerkje. Het hotel wordt gerenoveerd en dat is voor bepaalde delen wel nodig. Het is er bv best tochtig.

Datum van verblijf: november 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank MarNot1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2019 via mobiele applicatie

Kamer is klein, maar schoon. Toilet/badkamer gedeeld, maar was ook prima. Eten in het restaurant (diner en ontbijt) is goed met voldoende keuze. Receptie en bediening is aardig en attent. En niet te vergeten, het lokale biertje Vatnajokull is een aanbeveling.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Y3910QQpaulb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2019

Deze overnachting was de duurste die we hadden van heel onze rondreis. Hierdoor waren we ook benieuwd wat we mochten verwachten.
We kregen een volledig gerenoveerde kamer en waren dan ook aangenaam verrast. Alles wat zeer net en tot in de details afgewerkt. Ook waren er mooie accessoires aan de kamer toegevoegd zoals een schapenvacht op het bed. De badkamer was ook tiptop in orde met een zalige regendouche.
Het ontbijt was ok maar zeker niet het beste wat we zijn tegengekomen. Zo was er bijvoorbeeld alleen toastbrood en maar gewoon brood. Maar al en bij al was het ok voor ijslandse begrippen.
Het blijft een dure overnachting maar met een totaal vernieuwde kamer en een gemiddeld ontbijt konden wij ermee leven.
Misschien bij het boeken vragen naar een kamer in het gerenoveerde gedeelte.

Kamertip: Vraag naar een gerenoveerde kamer
Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Tom J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juli 2019 via mobiele applicatie

Zeer net hotel, wij hadden geen grote kamer maar deze was compleet verbouwd, schoon, netjes en modern. Ontvangst was goed, maar let op dat je op tijd ('s morgens) reserveerd voor het restaurant, ze hebben beperkt ruimte maar de kwaliteit is goed en vriendelijk personeel. Hoeveel eten is ruim voldoende en de prijs naar normale IJslandse maatstaven.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Tuughoofd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken