Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Weinig waar voor je geld”
Beoordeling van Kappeli

Kappeli
Geclassificeerd als nr. 49 van 1.940 Restaurants in Helsinki
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Speciale gelegenheden, Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken, Romantisch
Dineropties: Diner, Ontbijt, Na sluitingstijd, Lunch, Reserveringen
11 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is hier prima eten, maar biedt niet wat het beloofd. Je waant je in een klassiek, luxe restaurant en dat zie je terug op de kaart. Het eten is prima, maar het personeel kan beter getraind worden. 10 euro voor een glas wijn.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank ThijsBierens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.950)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 1.950 beoordelingen

6 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met zakenpartners hier gedineerd. Het eten was prima. Typisch Fins zonder al te veel franjes. Voor mij persoonlijk had de gerookte zalm iets meer rokerig mogen zijn.
De bediening was correct, vriendelijk en kundig.
Het historische gebouw, de locatie en de zware sneeuwval gaf het geheel een extra tintje.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank Mick H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2019 beoordeeld

Deze zaak valt iedereen op en ga gerust binnen, je voelt je niet bedrogen! De soep met brood is super.
Ook het restaurant biedt lekker eten à la carte.

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Chris V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 december 2018 beoordeeld

Voor de 2de keer in Helsinki en na twijfelen toch geopteerd om te gaan lunchen. De dagsoep (zalm) was een van de betere en niet overdreven duur. Het is er redelijk druk maar de medewerkers zijn vriendelijk en het lunchbuffet is zeker een aanrader. Mooi paviljoen om te verpozen met mooi uitzicht.

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PeterHD47
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Midden in Helsinki ligt dit restaurant-paviljoen mi in het stadspark.
Wij hadden niet gereserveerd, daardoor moesten we naar het snelbuffet.
Dit was geen straf!!
Mooie gerechten die heerlijk van smaak waren.
Onder andere salades, Zalm, garnalen en quiches, helemaal top!
Vriendelijke medewerkers en prachtig uitzicht op de haven van Helsinki.
Aanrader en betaalbaar!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Arnoldus123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kappeli bekeken, bekeken ook

 
Helsinki, Uusimaa
 

In Kappeli geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding