Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.396)
Beoordelingen filteren
2.396 resultaten
Waardering van reizigers
1.122
954
234
68
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.122
954
234
68
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.396 beoordelingen
Beoordeeld op 30 januari 2018

Goed hotel. Fijne bedden, schone kamers, goed ontbijt en in het restaurant kun je erg lekker eten. Ligging lekker centraal! Wij hadden een deluxe kamer altijd fijn om met kids wat meer ruimte te hebben. Overigens vind ik iedereen erg kindvriendelijk.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank E G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2017

De kamers waren goed daar kan ik niks over zeggen ook de locatie is goed. Slecht zijn ze in afspraken na komen en vervolgens de afgesproken prijs verdubbelen. Personeel is niet klantvriendelijk en ze komen niet op voor hun eigen gemaakte fouten. Om die reden geef ik een negatief advies.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank creadees
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 mei 2017 via mobiele applicatie

Om Helsinki te bezoeken en veel toeristische trekpleisters te bekijken, ligt dit hotel perfect. Heerlijke zachte bedden, mooie ruime badkamer, stijlvol ingericht. Ontbijt is zeer uitgebreid en heerlijk. Helaas was de sauna dicht toen wij er waren. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank wilma112112
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 februari 2016

Het Glo Hotel. De plek waar ik al meer dan tien keer heb geslapen met mijn vriend. Finland en Helsinki is mijn favorite vakantie bestemming, zowel in de winter als in de warme zomermaanden. Mooie ruime kamers, de luxe kamers. Heerlijk ontbijt. Perfecte locatie.

Kamertip: Kies voor de ruimere luxe kamers
Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank robrotterdam2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2015

Helsinki is een hele leuke stad om op citytrip te gaan. Het hotel GLO Hotel Kluuvi Helsinki is een schitterend hotel, pal in het historische centrum. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar. Het ontbijt is er heerlijk. Zeker een plaats om naar terug te keren.

Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank carmenmP5212UI
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken