Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.054)
Beoordelingen filteren
3.054 resultaten
Waardering van reizigers
883
1.352
559
190
70
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
883
1.352
559
190
70
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.054 beoordelingen
Beoordeeld op 30 juni 2019 via mobiele applicatie

Locatie hotel is prima: 1,4 km van city center. Modern en mooi ingericht. Kamers geluiddicht. Alles superschoon.
Faciliteiten zoals binnenzwembad sauna fitness en kinderspeelruimte.
Ontbijtbiffet best uitgebreid.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank kellyxmh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2019 via mobiele applicatie

+ Heel uitgebreid ontbijt, maar ook heel druk. Toffe kleine speelruimte. Kamer en badkamer prima onderhouden. Locatie ideaal voor de marathon (kortbij start/finish en toch ook op wandelafstand van het city center)

- Eerste nacht veel lawaai/muziek, gemeld aan de receptie maar vonden de oorzaak niet, uiteindelijk met oordopjes verder geholpen. Restaurant: heel lekker gegeten, maar personeel was onoplettend en minder vriendelijk.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank WendyMon86
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 februari 2018

Na missen van onze aansluiting naar Adam werd dit hotel door vliegmij aangeboden. Prima hotel, dat de "opvang" van ineens heel veel extra gasten goed had geregeld. Kamer was prima, lekker ruim zodat inze dochter ook genoeg plek had om te slapen en we niet boven op elkaars lip zaten. Buffet voor avondeten was beperkt, maar goed en smaakvol, prima dus. Ontbijt was erg uitgebreid en er is inderdaad een kids corner waar onze dochter ff lekker heeft gespeeld. Ondanks het feit dat het een prima hotel is, zullen we niet snel terugkomen, maar dat heeft met de ligging te maken. Met een kleine, die zelf wil lopen, is het te ver (20 minuten) lopen naar het centrum.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank E G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParkHelsinki1, Manager van Scandic Park Helsinki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 februari 2018
Google-vertaling

Hello E G,

Thank you so much for your kind words and review of Scandic Park Helsinki. We appreciate and value all of our guest's feedback and we are pleased to know you had a great experience with us.

We do hope the next time you return to the area you consider staying with us again.

Kind regards,

Samuli, Hotel Manager



Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2017 via mobiele applicatie

Hotel is supergroot. Kamer was goed en oogde schoon, uitzicht was vreselijk dus heb de gordijnen maar dichtgedaan.
Ontbijt was goed.
Sfeerloos hotel dat wel. Zie nu in de enquête dat er blijkbaar kinderfaciliteiten zijn, is ons niet verteld.
Zo voor 1 nacht prima maar als ik weer in helsinki kom pak ik een ander hotel!

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Natascha G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParkHelsinki1, Manager van Scandic Park Helsinki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2017
Google-vertaling

Dear Natascha G,

Thank you for taking the time to write a review of our hotel. We sincerely apologize that we did not fully meet your expectations during your stay. Guest satisfaction is extremely important to us and we use our guest reviews and feedback to make the necessary improvements to enhance the overall guest experience.

We hope to have another opportunity to serve you if your travels bring you back to our area.

Kind regards,

Samuli, Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juni 2017 via mobiele applicatie

Prima gelegen hotel. 2 km van het centrum. Heerlijk ontbijt ( inclusief). Vraag bij het reserveren om een kamer met uitzicht op het park. Helsinki heeft een heel handig fietsuitleen systeem. Meld je aan en voor 10 euro per week kan je steeds een fiets pakken voor een half uur.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marjolijn1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParkHelsinki1, Manager van Scandic Park Helsinki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 september 2017
Google-vertaling

Dear Marjolijn1,

Thank you for taking the time to review your stay at Scandic Park Helsinki. We appreciate and value all of our guest's feedback and we are pleased to know you had a great experience with us.

We look forward to your next stay with us !

Kind regards,

Samuli, Hotel Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken