Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.932)
Beoordelingen filteren
2.938 resultaten
Waardering van reizigers
860
1.323
561
144
50
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
860
1.323
561
144
50
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 2.938 beoordelingen
Beoordeeld op 9 mei 2018

Op enkele honderden meters van het centrum gelegen. Uiterst vriendelijk personeel met humor en correct. Een zeer uitgebreid ontbijt. Fantastische plek aan de haven. Een levendig hotel, zowel voor jongeren, als ouderen. 10 dagen heerlijk ontspannen in een fantastische stad. Voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met ScandicHotels.com
Bedank wweber898596
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrandMarina, Kundansvarig van Scandic Grand Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 mei 2018
Google-vertaling

Hello wweber898596,

Thank you for the great review you wrote! You made me very happy and proud of my team members. How lovely, that you stayed here for 10 days. I hope you will come back again really soon again for 10 days more!

Have a fantastic day!

Best Regards,
Emmy Finne
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 april 2018

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met ScandicHotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
GrandMarina, Guest Relations Manager van Scandic Grand Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2018
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 10 januari 2018

Dit hotel is gevestigd in een voormalig pakhuis aan de haven. Het is een sfeervol hotel, wel wat groot. Jammer dat er niet wat meer authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Maar verder zijn het goede kamers met comfortabele bedden. Het hotel heeft een ruime lobby en in de ochtend een erg goed ontbijtbuffet. Binnen een paar minuten lopen sta je in de oude stad.

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 417keesd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrandMarina, Kundansvarig van Scandic Grand Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 januari 2018
Google-vertaling

Hello there Kees d,

Thank you for your nice review! I am happy, that you had a good time here with us! That's right, this is an old warehouse and here are a lot of things, that we are not allowed to change! But that is quite charming. I really hope that we will see you in the near future again! Welcome back!

Have a great day!

Best Regards,
Emmy Finne
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2017 via mobiele applicatie

In een oud pakhuis aan de haven op loopafstand van het centrum van Helsinki. Prachtige locatie, prima kamers. Schoon en verzorgd.. als ik een minpuntje moet aangeven dan zijn de bedden aan de zachte kant maar verder is dit echt een top hotel!

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Lenno H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrandMarina, Front Office Manager van Scandic Grand Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2017
Google-vertaling

Hello Lenno H,

Great to hear that your stay has been great with us. So nice to hear that our location suited for you. Warmly welcome again and have a wonderfull day!

Best regards
Satu Tissari
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2017 via mobiele applicatie

Prachtig hotel met zeer mooie en ruime kamers. 's Morgens kan je genieten van een enorm ontbijt. Het hotel is prima gelegen vlakbij het centrum. Het personeel is zeer hulpvaardig. Zeker de moeite bij een stop in Helsinki.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank JeffreyDR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrandMarina, Johtaja van Scandic Grand Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2017
Google-vertaling

Dear Jeffrey,
Lovely review! We really appreciate that you have written such a positive review. Great to hear that you recommend our hotel to other visitors as well.
Have a wonderful summer!
Best regards,
Satu Järvelä
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken