Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.937)
Beoordelingen filteren
2.937 resultaten
Waardering van reizigers
1.531
1.033
247
87
39
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.531
1.033
247
87
39
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.937 beoordelingen
Beoordeeld op 13 juni 2019

Ervaring door het wakker schrikken dat iemand in je kamer staat maakt de rest niet meer uit. Aangezien dit onacceptabel, dit is onveilig en vraag je af of je spullen wel veilig zijn als je buiten het hotel bent aangezien mensen via de kamer ernaast gewoon naar binnen kunnen komen.

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Pioneer17361941611
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PyryM10, Service Manager van Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2019
Google-vertaling

Dear Pioneer17361941611,

Thank You for your feedback of your recent stay at Radisson Blu Plaza.

Our guests safety is our priority number one in our daily work. I hope you mentioned this directly after this incident to our reception. We will take on note on your comments and review for the future development of our hotel and service. Thank You for your valuable comments.

Best Regards
Pyry Mustonen
Front Office Service Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 mei 2019

Groot hotel, zeer centraal. Bedden erg goed. Ontbijt geweldig.
Badkamer was iets gedateerd, wel alle voorzieningen in de kamer aanwezig en zeer schoon!
Het hotel ligt zeer centraal, alles in het centrum is op loopafstand.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 691bernardk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HeikkiP, Guest Relations Manager van Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2019
Google-vertaling

Dear 691bernardk,

Thank you for your review and feedback! I am happy to hear that you liked our central location - It is true fact that our location is a great value for our guests!

Please find and follow us on Facebook and Instagram: @plazahotelhelsinki #plazahotelhelsinki
Have nice and sunny summer time and welcome back to Helsinki and Plaza Hotel!

Best regards,

Heikki Päätalo
Head Concierge & Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 januari 2019

Uiteraard was er vertraging met de KLM waardoor ik pas om 10 uur in de avond aankwam. Dus niet veel kunnen zien. Kamer was vervelend zonder buro of om iets aan te schrijven. Ontbijt was ruim en prima.
Enige punt van kritiek: de kamer was zonder ontbijt. Geen idee waarom, maar zo was het nou eenmaal beboekt. Mevrouw van het ontbijt ging ineens minder hard praten omdat de prijs van het hotel zonder ontbijt was. Alsof ik een zonde had begaan. Ik mocht wel eten, maar dat kostte dan wat. Ik kon ook lid worden en dan kreeg ik een korting. Zag ik er dan als een sloeber uit die geen ontbijt kon betalen ogenschijnlijk?
Ga weg met je vragen en gooi dat ontbijt op de rekening.

Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank hanse310
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HeikkiP, Guest Relations Manager van Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2019
Google-vertaling

Dear Hanse310,

Thank you for your rating and review. I am happy to hear that you liked our Super Breakfast, some of the room rates are without breakfast, so please be sure to add the breakfast if you want to enjoy it. There is an additional cost 26€ for breakfast if you do not book it with your room. Our Radisson Rewards members will have the discount for breakfast.

TIP: Book next time one of our Business Class rooms or Suites. When staying at those upper category rooms, Super Breakfast is always included and you will have also access to our Plaza Lounge, where you can work or pamper your self after an busy day.

Have nice winter time and welcome back to Helsinki and Plaza Hotel!

Best regards,
Heikki Päätalo
Head Concierge & Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 december 2018

Goede ruime kamer, vriendelijk personeel vlak bij het centraal station en stads centrum.
Uitgebreid onltbijt buffet in prachtige ambiance.
Ideale verbinding van vliegveld via trein daarna 5 min lopen.

Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bram d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OlliL130, reception van Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 januari 2019
Google-vertaling

Dear Bram d,
Thank you for the feedback! I am really pleased to hear that your stay with us was a successful one! And like you mentioned, the airport is very easily accessible from our hotel.
We hope to see you soon again!
Best regards,
Olli / reception

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juni 2018

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Radisson Blu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Olli L, Asiakassuhdepäällikkö van Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juli 2018
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Meer beoordelingen bekijken