Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.534)
Beoordelingen filteren
1.534 resultaten
Waardering van reizigers
959
439
94
20
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
959
439
94
20
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.534 beoordelingen
Beoordeeld op 9 mei 2017 via mobiele applicatie

Super locatie, vlakbij alle sights. Mooie kamers maar de kamers op de lager gelegen verdiepingen die op de inner court uitkomen hebben heel weinig licht. De straatkant is ook minder interessant. Lekker ontbijt en een mooie bar.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank travelbiancat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2016

Alles wat je kan verwachten was aanwezig.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ideale locatie. Uitstekend ontbijt. Kortom heerlijk vertoeven.
De onmiddellijke nabijheid van Old market is een attractie met heerlijk lokale producten.

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank 772francisp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 20 maart 2016 via mobiele applicatie

Geweldige plek om te verblijven in het centrum van Helsinki naast de haven. Perfecte kamer met alles wat je nodig hebt. Schoon en fris. Vriendelijk personeel. Geweldig bar. Een lekkere ontbijt service in een gezellige omgeving. In de directe omgeving van het hotel veel plekken om te eten! Ik was meer dan tevreden!

1  Bedank joostjochems
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 19 februari 2016

Om eerst te beginnen met de pluspunten: De ligging van het hotel is prima. Het is schoon en het ontbijt is goed. De dames en heren van de receptie zijn vriendelijk en behulpzaam. Wat ons tegen viel was dat het restaurant gesloten was voor renovatie. De kamer een smalle pijpenla was en een tikje oubollig. De badkamer was klein, maar keurig. Er is een waterkoker aanwezig, maar als je een theezakje wilt, dan moet je deze à 5€ bestellen bij de receptie. Er is een kleine bar/lounge in het hotel, maar verder totaal geen faciliteiten. Geen zwembad, sauna of wellness. Ik zou dit hotel 4 sterren geven, maar zeker geen 5.

Datum van verblijf: februari 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank JoanBal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2013 via mobiele applicatie

Uitstekend hotel. Het is niet goedkoop, maar daar staat tegenover dat je een ruime kamer krijgt. Wij hadden een zogeheten luxe kamer. Je hebt dan ook een Nespresso-apparaat op je kamer. Ook grappig: tv-scherm in de badkamer. Ook het ontbijt was prima.

Datum van verblijf: augustus 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 66jadwigas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken