Angele H

Slechtste hotel ooit

Beoordeling van Clarion Hotel Sign
1,0 van 5 bollen2 sep 2019 beoordeeld
Zeer onvriendelijk personeel. Kamer voor 3 personen geboekt. 3e bed pas na 19.00 uur geplaatst. Geen handdoeken voor 3e persoon! 2 e dag, kamer niet schoongemaakt. Vuile handdoeken! 3 e dag, vuile handdoeken weer netjes opgehangen door de cleaning dames. Ontbijt was goed, maar erg druk. Alle stoelen in de ontbijtruimte waren voorzien van vlekken! Op de slaapkamer overigens ook. Ik kan werkelijk niks positiefs bedenken. Zeer negatieve ervaring. Ongeïnteresseerd personeel, te weinig personeel. Zwembad veel te duur 20 euro per persoon. Het hotel levert niks extra’s, behalve dat het dicht bij het centraal station is gelegen. Dat uitzicht is dan ook vanaf de rooftocht bar en het zwembad. Een grauw centraal station. De buurt is nu ook niet bepaald het gezelligste gedeelte van Stockholm.
Datum van verblijf: augustus 2019
Gereageerd 2 sep 2019
Hi

Thank you kindly for the review.

We do appreciate you are sharing about your experience. It saddens me there were so many things during your stay who made you disappointed. My sincerest apologies.

If you would like to be in contact with me regarding your stay I am available by email.

Nadia Fagerdin

1.3 km van Clarion Hotel Sign
1.5 km van Clarion Hotel Sign
Meer hotels in Stockholm bekijken
Beoordeeld op 30 april 2019

Groot hotel met een goed en uitgebreid ontbijtbuffet. Wel erg druk, te weinig zit gelegenheid met name door het slechte afruimen beleid. Kamers zijn goed en ook goeie bedden. Volledige verzorging van Rituals in de badkamer. Loop afstand van het centraal station, metro en bus.
Helaas geen lekker terras in de zon. Al met al redelijke prijs-kwaliteit hotel.

Datum van verblijf: april 2019
Nadia F, Guest Relations Manager van Clarion Hotel Sign, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2019

Hi

Thank you kindly for the review we appreciate it very much.
We are very glad to see you enjoyed the breakfast, your room and our location.

I will make sure to forward your feedback to the breakfast manager. Thank you!

In May we open our rooftop bar on the eighth floor. If we would have the pleasure to welcome you back again, I hope you would like to try it out!

Nadia

Beoordeeld op 12 januari 2019

Ik spendeerde een week in dit hotel voor een event. Vriendelijk onthaal, muzikale liften. Het ontbijt is geweldig uitgebreid en heel erg lekker. Probeer zeker ook de wafels! Enkel de fruitmix was nog wat bevroren.
Ik vond het echter geen goede prijs-kwaliteit. Het zalige dakzwembad is onderdeel van een externe spa en betalend, dus je kan niet even tussendoor een frisse duik nemen. Zaken die kapot waren in onze kamer: douchedeur, strijkplank, sifon. Als we thee dronken, werden de tassen nooit vervangen door de schoonmaakploeg, ook theezakjes werden niet aangevuld. Toen we tassen vroegen aan de receptie, moesten we er erg lang op wachten. Dus namen we er maar mee na het ontbijt. Omdat mijn kamergenoot ziek was, vroeg hij extra dekens en dat bleek zeer moeilijk te zijn. Al deze kleine dingen maakten dat het verblijf niet zo relaxt en ontstressend was als dat het zou moeten zijn. En voor 157 euro per nacht verwacht ik een zeer stressvrij verblijf.

Datum van verblijf: januari 2019
Nadia F, Guest Relations Manager van Clarion Hotel Sign, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 januari 2019

Hi

Thank you kindly for sharing this valuable feedback.
Careful notes has been taken of your comments, which you have encountered during your stay.

We would like to take this opportunity, in order to apologize for the inconvenience with not receiving tea and the long wait for a blanket to your sick roommate.
I will forward your feedback to the concerned department managers, who will look into these matters and take actions.
Your feedback are helping us to improve our services and enhance, guarantee full satisfaction of our guests accordingly.

I will make sure to also forward the praise you have given to the staff who works with the breakfast food.

I do hope we will have the honor to have you back at the next year's event, and that you will see of improvements on our behalf.

Nadia Fagerdin

Beoordeeld op 6 augustus 2018 via mobiele applicatie

We hebben een familiekamer geboekt, bij aankomst werd een dubbele kamer met 2 extra bedden voorzien, dat is altijd zo voor families, onze kamer bleek een standaard kamer te zijn waar nog 2 bedjes bijgezet zouden worden, dat werd erg krap, na aandringen kregen we een ruimere kamer, deze was prima, mooie kamer, lekker ontbijt, minpuntje, slechts 2 wc in de lobby, in tijden van veel bezoekers is dit te weinig, de vuilbak van 1 vd wc had geen deksel en zat overvol, de wc was echt niet proper, een 4 **** onwaardig, werkpuntje dus.

Datum van verblijf: augustus 2018
clarionsign, Informationsansvarig van Clarion Hotel Sign, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2018

Hi!

Thank you for your feedback. I'm sorry to hear that we could't live up to your expectayions this time and I really hope that you can give us a second chance!

Charlotte, Clarion Sign

Beoordeeld op 11 juli 2018 via mobiele applicatie

Leuk hotel voor het hele gezin. Erg groot en onpersoonlijk, maar dat hebben we ook wel eens graag. Personeel wel zeer vriendelijk. Niets op aan te merken, behalve dat de bijgeplaatste bedden volgens de kinderen niet zo goed sliepen... Ontbijtruimte goed opgelost nu de andere verbouwen wordt. Wij hebben daar geen hinder van ondervonden.

Datum van verblijf: juli 2018
clarionsign, Informationsansvarig van Clarion Hotel Sign, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juli 2018

Hi!

Thank you for your nice review of Clarion Hotel Sign. Looking forward to see you at the hotel soon again!

Charlotte, Clarion Hotel Sign

Beoordeeld op 2 april 2018 via mobiele applicatie

Door haar centrale ligging kan je er na een volle dag gemakkelijk terug keren. Een luxueus ontbijt kindvriendelijke omgeving verzorgde bar en degelijk restaurant alle moderne zakelijke noodzakelijke ruimtes. Kortom voor ieder soort van publiek een aanrader in het hart van Stockholm. Als we terugkeren dan boeken we hier een kamer dar staat vast

Datum van verblijf: april 2018
clarionsign, Informationsansvarig van Clarion Hotel Sign, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2018

Hi,

and thank you for your lovely review of Clarion Hotel Sign. Looking forward to see you at the hotel soon again!

Charlotte, Clarion Hotel Sign