Carpe-Diem3010
Leuven, België

Central heaven

Beoordeling van Clarion Hotel Sign
4,0 van 5 bollen2 apr 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Door haar centrale ligging kan je er na een volle dag gemakkelijk terug keren. Een luxueus ontbijt kindvriendelijke omgeving verzorgde bar en degelijk restaurant alle moderne zakelijke noodzakelijke ruimtes. Kortom voor ieder soort van publiek een aanrader in het hart van Stockholm. Als we terugkeren dan boeken we hier een kamer dar staat vast
Datum van verblijf: april 2018
clarionsign, Informationsansvarig van Clarion Hotel Sign, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 4 apr 2018
Hi,

and thank you for your lovely review of Clarion Hotel Sign. Looking forward to see you at the hotel soon again!

Charlotte, Clarion Hotel Sign
  • Scandic Hotels
0.5 km van Clarion Hotel Sign
Meer hotels in Stockholm bekijken
Beoordeeld op 28 maart 2018 via mobiele applicatie

Een hotel met trendy uitstraling gericht op een jong publiek. Grote ontbijtzaal, royaal buffet maar erg rumoerig. Koffie/thee in kartonnen bekers. Kamers klein en badkamer niet echt schoon, zeepdispenser kapot. ‘s-Morgens vroeg waren ze voor 08:00u al druk met boren en hakken hetgeen toch echt niet kan.

Datum van verblijf: maart 2018
Viktoria A, Hotellchef van Clarion Hotel Sign, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2018

Thank you for writing this review and feedback.
I hope we get the opportunity to welcome you at the hotel again soon!

Viktoria

Beoordeeld op 2 oktober 2017

Prima hotel. Vooral makkelijk dat het hotel dicht bij het centraal station ligt dat een directe treinverbinding heeft met vliegveld Arlanda.
Het hotel is modern maar met een comfortabele touch. De ontvangst is vriendelijk en spontaan maar wel efficient. De kamers zijn niet overdreven groot (voor 2 personen zeker, alleen ging het prima). De kamers zijn schoon en netjes. Het bed is prima!
Ontbijt is in een grote ruimte die een geheel vormt met de lobby. Dat deel is niet echt gezellig maar voldoet prima voor het ontbijt. Het ontbijt zelf is prima gesorteerd, voor elk wat wils en voortdurend aangevuld. Het hotel ligt aan de rand van het centrum maar alles is prima op loopafstand.

Datum van verblijf: september 2017
clarionsign, Marketing Coordinator van Clarion Hotel Sign, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 oktober 2017

Dear Arjan1970,

Thank you for your review and feeback. Im so glad that you enjoyed staying with us and i hope we get the honor to welcome you back soon again!

Best,
Clarion Hotel Sign

Beoordeeld op 21 augustus 2017 via mobiele applicatie

Centraal gelegen (zoals vele andere grote hotels), dankzij de verbouwing ( maar wel de volle prijs betaald!) geen lobby, minibarretje op dak met n stinkende barbeque, ongeinteresserde staf, slechte wifi ( kregen na klacht kamer bij lift ivm iets betere wifi ontvangst), ontbijt in n soort overbevolkte crematorium ruimte ( conferentiezaal met zwarte lappen tegen de wanden), zeer drukke receptie, na douche is hele badkamer kleddernat, geen kluisje op de kamer, kleerkastje voor n kabouter, kortom, absoluut geen 4 sterren waard!!!!!!!!!

Datum van verblijf: augustus 2017

Thank you for writing this review and feedback.
I hope we get the opportunity to welcome you at the hotel again soon!

Viktoria

Beoordeeld op 14 augustus 2017

Wij verbleven hier eind juli met het gezin en vonden het echt geen aangenaam verblijf. Het hotel is volledig onder verbouwing en het ontbijt gaat door in shifts in een donkere ruimte zonder ramen. Ook aan de geïmproviseerde receptie stond een lange wachtrij. Het hotel is goed gelegen maar dit was dan ook het enige positieve.

Datum van verblijf: juli 2017
clarionsign, Marketing Coordinator van Clarion Hotel Sign, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2017

Dear Peggy B,

Thank you for taking the time writing this review. Im really sorry that your stay didn't end up the way you wished it would. I really hope that you will give us another chance now that the renovation is over and the hotel is absolutely wonderful. We wan't to show you that we create great experience both considering service, design and food.

Have a wonderful summer.
Welcome back to us!

Beoordeeld op 12 augustus 2017 via mobiele applicatie

Tijdens ons driedaags verblijf hebben we in dit hotel overnacht. Heel vriendelijk onthaal en zeer vriendelijk personeel. Momenteel zijn er renovatiewerken bezig waardoor het ontbijt in shiften verloopt. Totaal geen last van de werken en geen enkel probleem om eventueel vroeger of later te gaan ontbijten. Ontbijtbuffet is super uitgebreid! Voor ieder wat wils. De kamers zijn zeer goed onderhouden, ruim genoeg en een voldoende grote badkamer. Alle nodige comfort is ruim voldoende aanwezig. Gezellig dakterras en bar. Prachtig uitzicht over Stockholm. Leuk dakzwembad. Al is de inkom, zelfs voor gasten, aan de dure kant.
Het hotel is centraal gelegen en eigenlijk elke hoek van de stad is te voet bereikbaar.

Datum van verblijf: augustus 2017

Dear fabrysilas,

Thank you so much for this great review. It makes me both proud and happy to read about you experience. We hope we get the opportunity to welcome you back soon again!

Have a wonderful day and welcome back to us!
Clarion Hotel Sign