Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Stockholm
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Excellent”
Beoordeling van Strandvagen 1

Strandvagen 1
Geclassificeerd als nr. 339 van 3.800 Restaurants in Stockholm
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
Wijk: Östermalm
30 augustus 2016 beoordeeld

Ben hier een keer wezen lunchen en ontbijten en het is werkelijk waar fantastisch! Het restaurant zou ik omschrijven als: trendy, luxe, posh, maar vooral waar je heerlijk kan eten. Met mooi weer kan je op het terras zitten en lekker mensen kijken ;-)

Datum van bezoek: augustus 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank simonerijpma
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (508)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 508 beoordelingen

18 juli 2016 beoordeeld

Net van de boot moesten we snel nog iets eten en uiteindelijk hier belandt. Daar hebben we geen spijt van gehad. Prima eten en heerlijke wijnen. Bediening is erg aardig en we werden snel geholpen zodat we op tijd op het vliegveld waren. Gaan we nog eens wat rustiger overdoen.

Datum van bezoek: juli 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank RBos24
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima locatie om aan de weliswaar drukke 'boulevard' te lunchen. Goede visgerechten, smaakvol en prima wijncombi. Vlotte bediening en redelijk geprijsd.

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank JurgenWal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2016 beoordeeld

Mooi en hip restaurant in centraal Stockholm.
De prijzen liggen wel hoog, voor een wijntje betaal je €11.
Goede locatie. Weinig toeristen, veel hippe Zweden.

Datum van bezoek: april 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Quinta G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Stockholm is een fantastische stad met vele barretjes en restaurantjes. Strandvagen 1 zit aan een mooie straat (de receptionist van ons hotel noemde het de ansichtkaartenstraat) en valt meteen op! Als je het restaurant binnen komt dan weet je het al, dit wordt een flinke rekening. Drankjes zijn hier rond de €7,-. Het eten was heerlijk, goede service en er hangt een prima sfeer.

Datum van bezoek: april 2016
Bedank Anouk-dw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Strandvagen 1 bekeken, bekeken ook

Stockholm, Stockholm
 
Stockholm, Stockholm
 

In Strandvagen 1 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding