Jeroen
Bladel, Nederland

Fantastisch hotel

Beoordeling van Hotel Rival
5,0 van 5 bollen20 apr 2019 beoordeeldvia mobiele applicatie
Dit hotel heeft alles in huis voor de perfecte stedentrip.

Zowel ambiance, comfort, ligging, ontbijt enzovoort is allemaal top. Op de bagane grond is ook een leuke uitgaansgelegenheid. De kamers hebben allemaal een (eigen) thema.
Datum van verblijf: april 2019
  • Scandic Hotels
1.8 km van Hotel Rival
Meer hotels in Stockholm bekijken
Beoordeeld op 26 juli 2018

We zijn hier 3 nachten geweest tijdens één van de warmste periodes ooit in Stockholm. Gelukkig hadden we een upgrade naar Deluxe kamersmet airco en die waren uitstekend en voorzien van alle gemakken. De Bar-Bistro met balkon is met prima eten en drinken ook heerlijk toeven. Top hotel dus!

Datum van verblijf: juli 2018
Beoordeeld op 1 januari 2018

De eigenaar van dit mooie hotel is de zanger van de bekende Zwweds band ABBA. Het hotel is in één woord GEWELDIG. Duidelijk veel invloed van muziek. Terug te zien in details en de cd's op de kamers.

Het hotel ligt in de buurt van de oude stad. Je moet even lopen maar het is zeker te doen. In de directe omgeving liggen genoeg eet en drink gelegenheden. Ook wat 7Eleven zaakjes, een Subway, MC Donalds, StarBucks en genoeg restaurantjes. Ook genoeg mogelijkheden om de metro te nemen.

De kamers zijn mooi en verschillend ingericht. Wij hadden een kamer met een grote afbeelding van Abba tegen de muur. Badkamer met (regen) douche en toilet. Een kluisje, tv met blueray/dvd speler en een rek vol met films en cd's. Mogelijkheden om laptop / usb aan te sluiten. Diversen stopconatcten met ingebouwde usb laders. Een minibar, kluisje, badjassen en een paraplu.

Bij de kamer inbegrepen was het ontbijt. Een mooi en lekker buffet met de mogelijkheid om kosteloos diversen gerechten en drankjes te bestellen. Zoals een latte, omeletten, salade enz. Voor de rest genoeg broodjes, verse zalm, kaas, vlees, yoghurt enz.

Het hotel zelf heeft naast de ontbijtzaal ook een ruime bar, een theater, cafe en restaurant. Ook is er een plek met pc's en printer om je tickets te printen. En er staan automaten waar je ook gratis koffie en thee kunt pakken, met koekjes.

De service is geweldig. BIj check in wordt alles goed en kort uitgelegd. Verzoekjes om iets te posten of een taxi worden heel netjes afgehandeld. Ook zeer vriendelijk personeel bij het ontbijt. De roomservice is ook uitstekend. Kamer wordt netjes gepoetst en geen enkele klacht.

Al met al heel aangenaam verrast. Dit hotel in een deal geboekt en wat een geweldige keuze. Niet voor niets een 9,4 ! Aanrader !!!

Datum van verblijf: december 2017
Beoordeeld op 9 november 2017 via mobiele applicatie

Hotel Rival heeft een uitstekende ligging in de artistieke buurt van Stockholm. De formule van theater, bistro en hotel zorgt voor een gezellige mix van bezoekers en gasten.
Het ontbijt is zeer uitgebreid met een grote keuze in verse producten. Daarbij is het diner in het restaurant ook goed verzorgd met een sommelier die uitstekende aanbeveling kan geven over bijpassende wijnen.
Kortom de moeite waard om hier te verblijven!

Datum van verblijf: november 2017
Beoordeeld op 9 oktober 2017

Alles klopt in dit hotel, de kamers zijn voorzien van alles wat je nodig hebt, de receptie helpt je met wat je vraagt, de ligging is prima en vlak bij een metrostation, en je kunt de hele dag verse koffie en thee krijgen.

Kamertip: Vraag een kamer aan de voorkant van het hotel, of een met balkon,
Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 16 juli 2017

Het hotel lag in een goede buurt en dicht tegen een metrostation. We hadden een standaard kamer op de rustige achterkant. De duurdere kamers liggen op de voorkant. Zeer goed bed, moderne badkamer en goede flatscreen TV. Ik zeur niet over de grootte van de kamer, hier wordt niet gedanst ..... Méér dan uitstekend ontbijt, zéér behulpzame mensen aan de receptie. Wij waren zéér tevreden over de keuze van ons hotel. Hotels in Stockholm zijn duur, houdt er dus rekening mee ! Het internet was schitterend.

Kamertip: De standaard kamers liggen allen op de achterkant. Er kan wel wat inkijk zijn van de overburen. We don't care !
Datum van verblijf: juni 2017