At Six is absoluut een mooi hotel. Alles is uitgevoerd in mooie materialen van hoge kwaliteit. Alleen is de algehele sfeer iets te donker, naar mijn mening. Iets teveel zwart en donkergrijs tinten en zwakke verlichting.
Het personeel is uitermate vriendelijk en men is altijd bereid om je te helpen met vragen.
Toch had ik meer verwacht van dit 5 sterren hotel.
Ten eerste, de kamer; we hadden een Deluxe kamer geboekt. Omdat dit een van de duurdere kamers was had ik grotere kamer verwacht met een ruimtelijk gevoel. Dit viel echter tegen. De kamer was gewoon klein te noemen. De kamer werd vrijwel totaal gevuld door het bed. Ook de badkamer was echt klein. We hadden een bad maar zonder aparte douche. Met z’n tweeën in de badkamer liep je elkaar echt in de weg. Ik heb in diverse 5 sterren hotels maar ook in 4 sterren verbleven maar daar waren de kamer zelf en de badkamer echt beduidend ruimer.
Als je dus van een beetje bewegingsvrijheid houdt in je kamer en badkamer dan zou ik niet voor dit hotel kiezen.
Wat ik ook iets minder vond aan dit hotel, is het ontbreken van een grote lobby met een leuke bar. Er is wel een cocktailbar maar daar is de belichting zo laag afgesteld dat je met de zaklamp van je telefoon de menukaart moet bekijken. Een goed verlichte, gezellige lobbybar is echt een gemis.
We hebben ook niet gegeten in het restaurant van het hotel. Het restaurant is gesitueerd om de centrale trap van het hotel en heeft daardoor geen intieme sfeer.
Als laatste, de ligging van het hotel. Die is qua afstand tot het oude centrum van Stockholm perfect. Je loopt binnen 10 minuten in Gamla Stan (het oude centrum).
Qua uitzicht en omgeving zou ik echter niet voor dit hotel kiezen. Het hotel ligt temidden van kantoorgebouwen en de omgeving is ronduit sfeerloos. Verwacht ook geen mooi uitzicht vanuit je kamer want je kijkt dus tegen andere kantoorgebouwen aan. Ook op de 13e verdieping waar wij zaten (het hotel heeft 15 verdiepingen).
Kortom, qua faciliteiten en service is het de 5 sterren zeker waard maar qua ruimte in de kamer, omgeving van het hotel en uitzicht zeker niet. En van de donkere ambiance moet je houden....