Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk, maar een beetje ongezellige tent”
Beoordeling van GURU

GURU
Reserveren met
GURU is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 333 van 2.928 Restaurants in Kopenhagen
Prijsklasse: 1 US$ - 60 US$
Keukens: Diner, Indiaas
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: Indre By (binnenstad)
25 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was fantastisch, maar de ruimte is groot (balzaal), vol met tafels en daardoor erg rumoerig. Lekker voor een etentje alleen, zou er niet met m'n date naartoe gaan ... :-)

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank Eric O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jonasolesn, PR-chef van GURU, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2017
Google-vertaling

Dear Eric

Thank you for taking the time to share your positive experience following your recent visit to Guru Restaurant.

We were delighted to know that you had a pleasant dining experience and enjoyed the quality of food. Your kind comment is greatly appreciated. We are also grateful for your kind referral of the restaurant.

Thank you for giving us the opportunity to serve you and we are looking forward to welcome you back on your next visit.

Sincerely
Team GURU

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (743)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 743 beoordelingen

8 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten was lekker, sommige gerechten smaken elders beter. Bediening was ok, kon beter. Restaurant is mooi en modern ingericht. Is iets aan de duurdere kant.

Datum van bezoek: november 2016
Bedank W U
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jonasolesn, PR-chef van GURU, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2016
Google-vertaling

Hello

Thank you for taking the time to share your experience following your recent visit to Guru Restaurant.

We were delighted to know that you had a pleasant experience and enjoyed the quality of our food. Your kind comment is greatly appreciated. If you like to elaborate on what was disappointing, please write us an e-mail on info@guru.dk.

Thank you for giving us the opportunity to serve you and we are looking forward to welcome you back on your next visit.

Sincerely
Team GURU

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren hier voor lunch, het was heel rustig maar een leuke verrassing, genoten!
Interieur is mooi strak, bediening heel vriendelijk en correct! De curry was heerlijk die we hadden. Genoten ik kom graag terug

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Patsaf123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jonasolesn, PR-chef van GURU, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Patsaf

Thank you for taking the time to share your positive experience following your recent visit to Guru Restaurant.

We were delighted to know that you had a pleasant lunch experience and enjoyed the quality of food. Your kind comment is greatly appreciated. We are also grateful for your kind referral of the restaurant.

Thank you for giving us the opportunity to serve you and we are looking forward to welcome you back on your next visit.

Sincerely
Team GURU

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, vriendelijk personeel voor een prima prijs. Het restaurant lijkt op eerste gezicht misschien niet knus en gezellig maar het heeft absoluut wel sfeer. De mango mojito was lekker (wel wat zoet) en het eten was zeer smakelijk. Zeker de trip ernaar toe waard!

Datum van bezoek: mei 2016
Bedank mme82
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jonasolesn, PR-chef van GURU, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2016
Google-vertaling

Hi

Thanks so much for the review - We are so happy that you enjoyed our food and service:) We would love to see you back another day.

Best, Team GURU

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Omdat in Kopenhagen bijna alle restaurants gesloten zijn op 24 dec waren we door ons hotel doorverwezen naar "de" Indiër van de stad. Het is een modern ingericht restaurant, het eten was lekker, maar we stonden met 75 minuten weer buiten. Het "5-gangen" menu werd razendsnel uitgeserveerd en ondanks wij aangaven dat het wat rustiger mocht, hielden ze het veel te hoge tempo aan. We voelden ons een nummertje en voor €70 per persoon was dat wel erg zuur. Wij hebben in Kopenhagen veel en veel lekkerder gegeten voor dit soort prijzen (probeer het meatpack district)

Datum van bezoek: december 2015
Bedank MerelJane
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jonasolesn, PR-chef van GURU, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 december 2015
Google-vertaling

Hi Merel Jane

Thanks for your review. We'll take your comments in to consideration. Have a great day. Best Team GURU

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die GURU bekeken, bekeken ook

 
Kopenhagen, Zeeland
 

In GURU geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding