Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.920)
Beoordelingen filteren
2.920 resultaten
Waardering van reizigers
1.491
1.089
257
51
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.491
1.089
257
51
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 2.920 beoordelingen
Beoordeeld op 25 december 2017

Mooi hotel, centraal gelegen op loopafstand van Tivoli en het Meatpacking District, en alle openbaar vervoer.
Goede kamers, stil en rustig. Het personeel doet werkelijk Alles om het de gasten naar de zin te maken. Heerlijk ontbijt, voor elke smaak is er wel iets. De koffie en thee zijn heerlijk. De overige producten die men gebruikt zijn van uitmuntende kwaliteit.

Kamertip: Het loont om een iets duurdere kamer te kiezen, de extra ruimte is dan erg prettig
Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Jill W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christina S, Front Office & Guest Relations Team van Absalon Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 januari 2018
Google-vertaling

Thank you for a wonderful and valuable review.

To read that you felt at home is the biggest compliment we can get, and I am proud to see that we helped making your stay impeccable.

It would be an absolute pleasure to welcome you back!

Kind regards,
Christina Søndersted
Front Office & Guest Relations Team
grm@absalon-hotel.dk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 november 2017 via mobiele applicatie

Uitstekend hotel om de stad te verkennen. Prima ligging. Vriendelijk personeel, goed ontbijt. Kamers zijn netjes en verzorgd maar eerder klein. De badkamer is basic maar al het nodige is aanwezig. Rustige ligging en prima bedden.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 496hildeb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jonathan C, Front Office & Guest Relations Team van Absalon Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 november 2017
Google-vertaling

Thank you for your kind review.

It is a pleasure to read that you had an enjoyable stay with us in the heart of Copenhagen.

For future reference, please notice that a full description on each room type can be found on our website, absalon-hotel.dk, to find the perfect room matching your preferences and wishes.

We hope to have the pleasure of welcoming you back.

Kind regards,
Christina Søndersted
Front Office & Guest Relations Team
grm@absalon-hotel.dk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 oktober 2017

Mooi en gezellig hotel.
Zeer centraal gelegen, ideaal als uitvalsbasis voor Kopenhagen te bezoeken, 2 minuutjes van het station en op 12 minuten in de luchthaven met de trein.
Zeer lekker ontbijt, kamers klein maar alles aanwezig en zeer netjes...

Datum van verblijf: oktober 2017
Bedank Marinp123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jonathan C, Absalon Guest Relations van Absalon Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you for giving us your feedback.

A description on all of our rooms; size, amenities etc. can be found on absalon-hotel.dk enabling guests to find the perfect room for their stay. Our bigger room types would be our Family or Superior Room.

Wonderful to read that you found the hotel to be ideal - it would be a pleasure to have you back, should you return to Copenhagen.

Kind regards,
Christina Søndersted
Absalon Guest Relations
grm@absalon-hotel.dk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2017 via mobiele applicatie

Ligging is ideaal (achter Centraal Station) ten opzichte van stadscentrum en ook perfect bereikbaar vanaf luchthaven. Zeer nette kamers, uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel. In de directe omgeving veel leuke restaurants en koffietentjes. Kortom, een absolute aanrader!

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 77PatrickvC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jonathan C, Absalon Guest Relations van Absalon Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you for your wonderful review and recommendations!

I am very proud to hear that our staff managed to give you such an excellent experience combined with the central location of the hotel enabling guests to explore the city by foot or bike.

I hope to see you back in Copenhagen!

Kind regards,
Christina Søndersted
Absalon Guest Relations
grm@absalon-hotel.dk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2017 via mobiele applicatie

Het hotel is gelegen aan de achterzijde van het station, dus centraal gelegen met een goede verbinding naar de luchthaven.
Mooie, vernieuwde, ruime, stille kamer. Uitgebreid lekker ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel van onthaal tot bar.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Kareen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jonathan C, Absalon Guest Relations van Absalon Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you for your positive feedback!

It is a pleasure to read your kind words and I am happy to hear that we managed to give you such a great experience staying with us.

I hope, we will have the pleasure of welcoming you back in the future!

Kind regards,
Christina Søndersted
Absalon Guest Relations
grm@absalon-hotel.dk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken