Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.525)
Beoordelingen filteren
2.525 resultaten
Waardering van reizigers
1.111
960
320
90
44
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.111
960
320
90
44
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.525 beoordelingen
Beoordeeld op 2 februari 2019 via mobiele applicatie

Zeer mooi hotel op een ideale locatie. Zowel om het noordelijke deel als het centrum deel makkelijk te bezoeken met de gratis fietsen uitleen (super service!)! Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Koffers konden veilig in een afgesloten bagageruimte staan aangezien we eerder dan de inchecktijd aankwamen. Hierdoor konden we alvast Kopenhagen verkennen. De kamer was erg ruim en de badkamer super mooi gerenoveerd met regendouche. We hadden (op aanvraag) een hoge kamer (302), deze heeft uitzicht op het water tussen de gebouwen door (309 en 311 idem). Al onze aanvraag wensen zijn in vervulling gegaan. Hier en daar ook grappige en humoristische toevoegingen van het vermelden algemene informatie ipv de welbekende ‘hotelteksten’. Al met al: aanrader voor een citytrip naar Kopenhagen!

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank schullermarc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Gæsteansvarlig van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 februari 2019
Google-vertaling

Thank you very much for your lovely review and for taking your time to get back to us. We very much appreciate that. We take all feedback very serious, whether it is positive or negative.

Pleased to hear that you enjoyed your stay with us and liked our location. We are located near the urban area Noerrebro and close to a lot of the most amazing sights of Copenhagen. As you mention it is very easy to get around in Copenhagen by bike and pleased to hear you had the chance to experience the city in that way. Happy to hear that you liked the decor og the room and the bathroom.

We hope we will have the chance to welcome you back very soon.

All the best
Amalie Holm / Hotel Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 januari 2019 via mobiele applicatie

Echt een top hotel!
Vriendelijk personeel die altijd voor je klaar staan, fijne kamers voorzien van alle gemakken en een goede centrale ligging!

Huur/leen vooral een van de (gratis) fietsen van het hotel, fijne manier om de stad te leren kennen.

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank leroyy257
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Gæsteansvarlig van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2019
Google-vertaling

We are delighted to know that you had a pleasant stay at Hotel Kong Arthur - and took advantage of the free bikes we are offering. Actually, biking is the best way to get around in Copenhagen, but I think, only if you are used to biking. Otherwise it can be challenging to manoeuvre among the other road users. We hope to see you again sometime.

All the best
Marie Thyssen /Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2018

Een mooi verzorgd hotel met zeer vriendelijk personeel die zeer behulpzaam zijn .Ik ben er geweest met mijn twee petekinderen van 15 jaar
.Lekker ontbijt met Deense gerechten .Gelegen op wandelafstand van het centrum van Kopenhagen .

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank DENHULK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Gæsteansvarlig van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2018
Google-vertaling

Thank you! This is just wonderful to read. We very much appreciate you taking your time to get back to us. We take all feedback very serious. Pleased to hear that you enjoyed your stay with us at Hotel Kong Arthur and in Copenhagen.

Thank you for complementing my colleagues in the front and our New Nordic breakfast. We think our breakfast is a great way to experience the Danish food culture. We focus us sustainability while making it and uses organic and local ingredients. Glad you liked it.

We are looking forward to welcome you back.

All the best
Amalie Holm / Hotel Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2018

Prachthotel zeer aangenaam personeel en een verassend ontbijt. Geweldige locatie, ruime kamer en het huren van fietsen is een leuke optie! Kregen van de manager een fijn voorstel bij aankomst: kosteloze upgrade naar de grootste suite van het hotel. Zeer ruim met geweldige bedden en een een badkamer met ligbad en douche. Tussen 17:00 en 18:00 een gratis drankje!

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank seppegeenen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Gæsteansvarlig van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juli 2018
Google-vertaling

Thank you very much for a fantastic review. We are glad to learn you enjoyed yourself here with us, and in Copenhagen. Next time you must also experience a run with our running club. It's a free service we offer to our guests. Tuesday and Thursday afternoon a professional running coach guide a run around our neighborhood and often we pass by some of the really nice places in Copenhagen, like Dr. Louises Bridge, The National Museum of Art and Rosenborg Castle, all places in our vicinity. You only need a good pair of trainers to join in.

We hope we will have the pleasure of welcoming you again!

All the best
Marie Thyssen /Hotel Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 oktober 2017

Met 2 hotelkamers 3 nachten te gast geweest in Hotel Kong Arthur. Prima uitvalsbasis om Kopenhagen te bezoeken. De eerste nacht hadden we kamers in het oude gedeelte op de bovenste verdieping. Deze waren niet wat we ervan verwacht hadden. Nadat we dit kenbaar gemaakt hadden bij de receptie kregen we de 2 volgende nachten een andere betere kamer in het nieuwe gedeelte. Chapeau voor de receptiemedewerkers die dit correct opgepakt hebben en ons verblijf in Kopenhagen top gemaakt hebben.

Kamertip: In het nieuwe gedeelte boven de spa
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank pmmalden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Gæsteansvarlig van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your kind review. We appreciate you taking your time to get back to us. We take all feedback very serious, whether it is positive or negative.

I am sorry to hear that your first room, did not live up to your expectations. But I am very pleased to hear that you contacted the reception, they always willing to help and glad the found out a better solution for you.
Thank you for your wonderful words about my colleagues in the front, I will pass it on. I know they will be truly happy.

We are looking forward to welcome you back.

All the best
Amalie Holm / Hotel Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken