Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.532)
Beoordelingen filteren
2.532 resultaten
Waardering van reizigers
1.117
961
320
90
44
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.117
961
320
90
44
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.532 beoordelingen
Beoordeeld op 2 september 2018

Een mooi verzorgd hotel met zeer vriendelijk personeel die zeer behulpzaam zijn .Ik ben er geweest met mijn twee petekinderen van 15 jaar
.Lekker ontbijt met Deense gerechten .Gelegen op wandelafstand van het centrum van Kopenhagen .

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank DENHULK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Gæsteansvarlig van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2018
Google-vertaling

Thank you! This is just wonderful to read. We very much appreciate you taking your time to get back to us. We take all feedback very serious. Pleased to hear that you enjoyed your stay with us at Hotel Kong Arthur and in Copenhagen.

Thank you for complementing my colleagues in the front and our New Nordic breakfast. We think our breakfast is a great way to experience the Danish food culture. We focus us sustainability while making it and uses organic and local ingredients. Glad you liked it.

We are looking forward to welcome you back.

All the best
Amalie Holm / Hotel Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2018

Prachthotel zeer aangenaam personeel en een verassend ontbijt. Geweldige locatie, ruime kamer en het huren van fietsen is een leuke optie! Kregen van de manager een fijn voorstel bij aankomst: kosteloze upgrade naar de grootste suite van het hotel. Zeer ruim met geweldige bedden en een een badkamer met ligbad en douche. Tussen 17:00 en 18:00 een gratis drankje!

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank seppegeenen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Gæsteansvarlig van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juli 2018
Google-vertaling

Thank you very much for a fantastic review. We are glad to learn you enjoyed yourself here with us, and in Copenhagen. Next time you must also experience a run with our running club. It's a free service we offer to our guests. Tuesday and Thursday afternoon a professional running coach guide a run around our neighborhood and often we pass by some of the really nice places in Copenhagen, like Dr. Louises Bridge, The National Museum of Art and Rosenborg Castle, all places in our vicinity. You only need a good pair of trainers to join in.

We hope we will have the pleasure of welcoming you again!

All the best
Marie Thyssen /Hotel Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 oktober 2017

Met 2 hotelkamers 3 nachten te gast geweest in Hotel Kong Arthur. Prima uitvalsbasis om Kopenhagen te bezoeken. De eerste nacht hadden we kamers in het oude gedeelte op de bovenste verdieping. Deze waren niet wat we ervan verwacht hadden. Nadat we dit kenbaar gemaakt hadden bij de receptie kregen we de 2 volgende nachten een andere betere kamer in het nieuwe gedeelte. Chapeau voor de receptiemedewerkers die dit correct opgepakt hebben en ons verblijf in Kopenhagen top gemaakt hebben.

Kamertip: In het nieuwe gedeelte boven de spa
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank pmmalden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Gæsteansvarlig van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your kind review. We appreciate you taking your time to get back to us. We take all feedback very serious, whether it is positive or negative.

I am sorry to hear that your first room, did not live up to your expectations. But I am very pleased to hear that you contacted the reception, they always willing to help and glad the found out a better solution for you.
Thank you for your wonderful words about my colleagues in the front, I will pass it on. I know they will be truly happy.

We are looking forward to welcome you back.

All the best
Amalie Holm / Hotel Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2017 via mobiele applicatie

Dit is een mooi hotel met een hele goed locatie, vriendelijk personeel, ruime kamers (wij hadden een driepersoonskamer) en een goed ontbijt. Zou dit hotel zeker aanraden. (Tip: huur een fiets bij de receptie, hiermee kan je heel de stad bezichtigen in één dag!)

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank AliciaMijnans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Gæsteansvarlig van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you so much for a lovely review. We are glad that you enjoyed your stay in Copenhagen and that you liked it here with us at Hotel Kong Arthur. We agree on biking. It's a very good way of exploring Copenhagen. Our bikes are easy to ride for everybody, also if you didn't spend half your life riding bikes like most Danes do. They are kind of cool lowriders. We are looking forward to welcoming you again!

All the best
Marie Thyssen /Hotel Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 april 2017 via mobiele applicatie

Een klassiek hotel maar goed onderhouden. Hotel is rustig gelegen maar toch ook vlakbij het centrum (5 min lopen). Het Hotel is schoon en je wordt goed verzorgd door het aardige personeel. Kamer is prima behalve dat badkamer erg klein is en de wc en douche naast elkaar zijn met een dun douchegordijn ertussen. Badkamer elke keer blank. Verdere verblijf goed. Bed ligt lekker. Ontbijt of diner hebben we geen gebruik van gemaakt. Cosy hour tussen 17-18 erg leuk waarbij je per persoon 1 biertje of wijntje gratis krijgt (waarmee je erg veel verdiend in een stad als Kopenhagen!!). Prima hotel voor een prima prijs!

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank marjoleinv605
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArthurHotels, Guest Relations Manager van Hotel Kong Arthur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 april 2017
Google-vertaling

Thank you so much for your kind review. It makes us happy when our guests enjoy our great location and the hospitality of our colleagues at the front desk.

The size of the bathroom is equivalent to the room's size more or less. We are sorry you found it too small. Our bathrooms are designed the traditional Copenhagen way. We know it differs from abroad. The large rooms have a shower area as well as a bathtub. Maybe you would prefer it like that. Anyway, we look forward to welcoming you again one time in the future, maybe.

All the best
Marie Thyssen / Hotel Kong Arthur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken