Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.305)
Beoordelingen filteren
1.305 resultaten
Waardering van reizigers
223
388
335
204
155
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
223
388
335
204
155
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.305 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juli 2018 via mobiele applicatie

Gebrek aan zuurstof op de kamers, veel te warm ook (geen airco), matig ontbijt, vuile handdoeken, veel lawaai en geen lokale fietsverhuur zoals de foto’s van het hotel doen vermoeden. Ons zien ze hier nooit meer.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 857christeld
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FilmonAbraham, Manager van First Hotel Kong Frederik, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2018
Google-vertaling

Dear Christed D,

First, thank you for leaving feedback regarding our hotel!

I’m sorry that your experience was not sufficiently up to par. Thank you very much for pointing out the areas in which you think we could improve upon. I’ll take these to heart and hope for the opportunity to be able to show an improved and better service the next time you decide to visit Copenhagen.

If there is anything else you wish to add, please don’t hesitate to contact me.

Med venlig hilsen/Best wishes,

Filmon Abraham
Hotel Manager

FIRST HOTEL KONG FREDERIK

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juni 2018 via mobiele applicatie

Mooi en oud antiek hotel. Uitstraling is prachtig. Slapen is een drama, s zomers moet je er niet zijn. Geen airco dus de ramen moeten open. Buiten enorm lawaai, Gay bar recht tegenover, sluitingstijd is om 04.00uur. als je de volgende dag moert werken/vergaderen kom je al vermoeid binnen. Slapen is er echt niet bij, minder lawaai met de ramen dicht en veel te warm, of een beetje koeler met de ramen open en veel lawaai; kiest u maar!
Ontbijt is uitstekend.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank petervL5551AG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FilmonAbraham, General Manager van First Hotel Kong Frederik, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2018
Google-vertaling

Dear Peter,

Thank you very much for your feedback regarding your stay at First Hotel Kong Frederik.

I appreciate very much that you took the time to evaluate us. Please do not hesitate to contact me should you have further comments to your stay or to help us improve our product.

We look forward to welcome back to First Hotel Kong Frederik.

Med venlig hilsen / Best regards,

Filmon Abraham
Hotel Manager

FIRST HOTEL KONG FREDERIK
________________

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2017

Leuk en gezellig hotel in de binnenstad van Kopenhagen, met alle leuke dingen op loopafstand. een ruime kamer, helaas zonder klimaatregeling. In de nacht wel een beetje warm.. Uitstekend ontbijt, gastvrij personeel.

Kamertip: Rooms in the backyard are the best
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Karen H, Manager van First Hotel Kong Frederik, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 november 2017
Google-vertaling

Dear Jan S,

Thank you very much for your positive feedback regarding your stay at First Hotel Kong Frederik.

Our guests' feedback is very important to us, and I am very happy that you enjoyed your stay with us.

I look forward to welcome you back to First Hotel Kong Frederik.

Med venlig hilsen / Best regards,

Karen Henneberg
Hotel Manager

FIRST HOTEL KONG FREDERIK
________________

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2017 via mobiele applicatie

De temperatuur in de kamer was minstens 35 graden. Er konden geen ramen opengezet worden.
De kamer lag gelegen aan n binnenplaats die overkapt wordt door een glazen kap. Hierdoor had je en geen frisse lucht in je kamer en hing er n continue lucht aan eten in de kamer.
Geen frisse lucht. Geen airco....
Ongelooflijk!
Helaas was er absoluut geen begrip voor. Service was matig.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde voor zaken
2  Bedank Danielle E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Karen H, Manager van First Hotel Kong Frederik, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Danielle E,

Thank you very much for your feedback regarding your stay at First Hotel Kong Frederik.

I appreciate very much that you took the time to evaluate us. Please do not hesitate to contact me should you have further comments to your stay or to help us improve our product.
I am sorry that we are not able to offer air condition at our hotel, and I understand that this was a problem for you.

Med venlig hilsen / Best regards,

Karen Henneberg
Hotel Manager

FIRST HOTEL KONG FREDERIK
________________

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2016 via mobiele applicatie

Simpel maar een zeer mooi hotel
Personeel erg vriendelijk ...
Ontbijt ruime keus....
Mooie kamers....
Echt een aanrader om even er tussen uit te gaan..!
Schoonmaak kamers goed
Bedden (matras) iets te hard maar ieder z'n ding

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde alleen
Bedank Suzanne K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Karen H, Chef  van First Hotel Kong Frederik, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2016
Google-vertaling

Thank you for choosing First Hotel Kong Frederik for your time in Copenhagen, and for placing this review.

Med venlig hilsen / Best regards
Karen Henneberg
Hotel Manager
FIRST HOTEL KONG FREDERIK
___________________

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken