Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.984)
Beoordelingen filteren
1.984 resultaten
Waardering van reizigers
941
706
227
74
36
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
941
706
227
74
36
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.984 beoordelingen
Beoordeeld op 10 januari 2018 via mobiele applicatie

Dit is echt een zeer goed hotel: goed gelegen, vriendelijk personeel, netjes, lekker eten en een zeer goed congres center. Doch merk je dat door de oude tapijten in bv. de meetingrooms, op de kamers, er zeker aan een make-over mag gedacht worden. Mijn kamer , was netjes, had een zeer goed bed, maar vooral de badkamer was oud en versleten. Vandaar de gemiddelde score. Ondanks dit alles, was het een aangenaam verblijf.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank NicoLuyten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anna K, General Manager van Copenhagen Marriott Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2018
Google-vertaling

Dear NicoLuyten,

Greetings from the Copenhagen Marriott Hotel and thank you for being our recent guest and for the taking the time to share your feedback about your stay.
I am sorry that the state of our meetings room's carpet was in poor condition on this occasion and that you expectations did not meet with our bathroom facility. Hearing directly from our guests about what we are doing well, as well as opportunity areas, is what allows us to provide our guests with memorable experiences. Our associates do take great pride in providing exceptional service and we appreciate you noticing their genuine friendliness. We look forward to welcoming you back in the future.

Kind regards,
Anna Käll
General Manager



Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 december 2017 via mobiele applicatie

Wij hebben weekend in Copenhagen gepland en voor deze Marriott gekozen. Met hele ruime kamers, vriendelijke en professionele personeel en onvergetelijke ontbijt. Super snelle check in, duidelijk info over hotel en alles is naar Vens verlopen. Bij ontbijt zijn we warm ontvangen door Kristina en s avonds in de Middtown grill in watten gelegd door Ana en Restaurant Manager in pak. Hartelijk dank allemaal voor onze verblijf onvergetelijk gemaakt te hebben

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank OndrejSB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2017

Omdat onze vlucht niet meer vertrok kwamen we midden in de nacht met bussen aan bij dit hotel. De mannen achter de balie probeerde zo snel en goed mogelijk iedereen te helpen. Wij kregen een mooie kamer op de 8 ste verdieping. Daar aangekomen waren we aangenaam verrast . Wat een mooie kamer en een mooie badkamer, vol met allerlei toiletspulletjes. Het bed was werkelijk fantastisch zowel het kussen als het dekbed maar het matras was helemaal geweldig. Jammer dat we er maar zo kort konden slapen. Vriendelijk personeel bij het ontbijt . Ontbijt zelf ook prima . Ik zou zeker terug gaan maar ik ben bang dat dit niet binnen mijn budget past.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank yvette63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2017 via mobiele applicatie

Het inchecken gaat efficiënt en vriendelijk. De lobby is als het druk is wat rommelig, omdat de bar dicht tegen de receptie aanzit.
Het hotel is wat gedateerd, de kamers zijn redelijk ruim, maar hebben weer een upgrade nodig, want douchen in bad met een plastic badgordijn is niet meer van deze tijd.
De vergaderzaal is prima, evenals de aangeboden faciliteiten zoals buffetlunch en snacks.
Het personeel is vriendelijk, attent en behulpzaam.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank 866tonz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2017 via mobiele applicatie

Eerste keer in dit hotel. Ik kreeg een mooie kamer aan de rivierzijde en twee queen bedden op de 8e verdieping. Goed uitgeruste kamer inclusief badjassen en slippers en gevulde minibar. De wifi was snel en stabiel. De kamer was schoon alsook de badkamer. Helaas is het een automatische minibar. Ook was de douchekop te klein en in combinatie met een lage waterdruk is dat niet zo comfortabel.
Het ontbijt in het restaurant is geweldig. Verse producten en alles ruim voldoende aanwezig. Heb je toegang tot de Executive Lounge (gratis ontbijt) maar je wilt toch in het gewone restaurant gebruik maken van het buffet betaal je een toeslag van dkk 95.
De ligging van het hotel is centraal op ongeveer 10 minuten van Tivoli en Raadhuis (begin winkelgebied). Er zijn voldoende deense restaurants dus sla vooral de bekende ketens over en stap een gezellig deens restaurant binnen ;).
Ik ga zeker terug naar dit hotel!

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank BizzExplorer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anna K, General Manager van Copenhagen Marriott Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2017
Google-vertaling

Dear BizzExplorer,

Thank you for the wonderful review. I am happy to read that you were pleased with the facilities and you had a great time with us. We look forward to seeing you again.

Best Regards,
Anna Käll
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken