Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (810)
Beoordelingen filteren
810 resultaten
Waardering van reizigers
224
391
150
39
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
224
391
150
39
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 810 beoordelingen
Beoordeeld op 2 mei 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel is basic. Kleine kamertjes. Douche geeft weinig water. Gelegen on rustige straat in het centrum. Basic, maar goed ontbijt. Personeel is uitermate vriendelijk. Geen verzoek is teveel! Wel wat aan de dure kant.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank peterhK1276HR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kasper J, General Manager van Hotel Christian IV, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2018
Google-vertaling

Dear Peter H
Thank you for staying with us at Hotel Christian IV and for reviewing our hotel. I am glad you found us a nice basic hotel. I will try to investigate why the water pressure wasn't more powerful. If you can recall your room number you could help us immensely by letting us know on info(a)hotelchristianiv.dk
We hope to get the chance to welcome you again.
Sincerely,
Kasper Jorgensen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 oktober 2017

Leuk hotel midden in het centrum van Kopenhagen, het ligt wel aan een rustige straat. De kamers zijn wel erg klein. De Deense bladerdeeghapjes bij het ontbijt waren heerlijk, het personeel is vriendelijk.

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank lucyvandebeek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kasper J, General Manager van Hotel Christian IV, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Donnaav,
Thank you very much for staying us. I appreciate that you have taken your time to review our hotel. I am happy to read you found us a nice hotel and especially enjoyed the pastries.
Regarding the room, please know that we also offer two other double room types: our "classic double room" and our "superior double room". Both room types are noticeably larger and have more comfort. Should you decide to come back and stay with us again let me know in advance, and I will be happy to upgrade you to one of these rooms.
Best regards,
Kasper Jorgensen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 oktober 2017 via mobiele applicatie

Fijn hotel, vriendelijk personeel.
Ontbijtbuffet was ruim voldoende en de hele dag staat er koffie en thee klaar met wat heerlijke koekjes en andere versnaperingen.
Je kamers waren zeker groot genoeg en de bedden zijn ook prima.
De badkamer is wat klein maar schoon en douchen gaat prima.
Zeker voor herhaling vatbaar

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Tinka B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kasper J, General Manager van Hotel Christian IV, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Tinka B,
Thank you very much for staying with us at Hotel Christian IV. I am very happy to read you enjoyed your stay with us and found our staff friendly. We would be delighted to get the chance to welcome you again. Please do not hesistate get in touch with us if you plan a return trip to Copenhagen at any point.
Sincerely,
Kasper Jorgensen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2017 via mobiele applicatie

Het hotel heeft vriendelijk personeel en een mooie locatie. De badkamer was erg sober. Het hotel is wel erg gedateerd, de kamers zijn klein. Het ontbijt is prima en je mag de hele dag koffie en thee pakken. Vrij prijzig maar dat zijn alle hotels in Kopenhagen.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Y5003EHkarenv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2016

Leuk hotel in een trendy wijk van Copenhagen, in de buurt van de bekende (toeristische ) Zeemeermin. Altijd leuk om een keer gezien te hebben. Hotel is vrij simpel in gericht en er is GEEN koelkast wat onhandig is.
Familie kamer is prima.

Kamertip: Vraag naar kamer die niet aan de straat zijde ligt !!
Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank AllScholte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kasper J, Direktør van Hotel Christian IV, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2016
Google-vertaling

Dear AllScholte,
Thank you for staying with us at Hotel Christian IV. We are glad to read you enjoyed the location of our hotel and that you managed to see our city's famous sight: "The little mermaid." Although the statue of her is small in size, her fame is large thanks to the great story by Hans Christian Andersen.
We do not have minibars/refrigerators in our room as a standard, but we keep a stock of small fridges, so we can put one in the room on request. I apologize if this was not more clear in our communication of our services.
We are glad you liked the family room you stayed in and hope to welcome you again, should your travels bring you back to Copenhagen.
Sincerely,
Kasper Jorgensen, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken