Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.881)
Beoordelingen filteren
2.881 resultaten
Waardering van reizigers
1.467
1.057
247
77
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.467
1.057
247
77
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.881 beoordelingen
Beoordeeld op 23 augustus 2018 via mobiele applicatie

Dit mooie moderne hotel was fijn om in te verblijven. De kamer was groot en modern. Het restaurant had lekker en goed eten. Alleen de teleurstelling begon een beetje bij het vragen voor een shuttle naar de luchthaven. Deze was vol en dat was het. Het alternatief was een taxi van 25 euro voor 10 minuten rijden. Had toch wel verwacht dat er iets meer moeite gedaan zou worden voor een platinum IHG lid. En in de ochtend werd nog gezegd dat reserveren niet nodig zou zijn. Beetje jammer.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank KevinG895
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jens F, Operations Director van Crowne Plaza Copenhagen Towers, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Kevin G

Thank you for taking the time to tell us about your experience at Crowne Plaza Copenhagen Towers.
I am extremely pleased to learn of your satisfaction with your restaurant experience and you enjoyed your food.
The shuttle bus is offered on a first come basis but I can see this was not communicated clearly and extra training will be given so this mistake does not happen again. I would like to apologize for this less than satisfactory experience.

Please know that your feedback is extremely valuable to us as we use comments, such as yours, to continuously make changes to our brand to improve the guest experience.

We look forward to welcome you back again in the near future

Yours Sincerely

Jens Frank-Mikkelsen
Operations Director


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2017

Mooi nieuw ‘groen’ hotel. Dat merk je vooral aan de bomen in de lobby en verder nog aan een aantal details. De kamers zijn sober en helder. Het bureau is erg ruim. Het hotel is heel proper en de medewerkers zijn in alle afdelingen vriendelijk en spreken perfect Engels. De barman doet uitstekend zijn werk en ook in het restaurant is het goed vertoeven. De menukaart is heel beperkt, maar de gerechten zijn heel erg smakelijk. Het hotel ligt langs de snelweg en naast Metrolijn M1 die je naar het centrum van de stad brengt. De hoger gelegen kamers hebben een prachtig uitzicht. Een minpunt zijn de liften die veel lawaai maken. Dit hotel is zeker een aanrader voor uw citytrip Kopenhagen. Opgelet: vergeet niet uw parkeerkaart voor de wagen te vragen bij de balie.

Kamertip: Probeer kamers dicht bij de liften te mijden. Hogere gelegen kamers hebben een mooi uitzicht.
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JurgenS1978
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2017 via mobiele applicatie

Mooi modern hotel vlakbij de luchthaven. Kamers was schoon en netjes. Ontbijt was redelijk eenvoudig maar goed. Het restaurant helemaal bovenin het hotel had een fenomenaal uitzicht. Het was daar wel veel te warm en het was niet af. Het eten was heerlijk.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank yourivth
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 januari 2017 via mobiele applicatie

Wij hebben in dit hotel verbleven voor een weekendje Kopenhagen. Het hotel ligt in een moderne buurt vlakbij een trein- en metrostation. Zo kan je eenvoudig het centrum bereiken. Er is ook een winkelcentrum in de buurt met meerdere restaurantjes.
Het receptiepersoneel was zeer vriendelijk en behulpzaam!
Het ontbijt was zo goed als perfect!
De kamer was ruim en modern. Enkel de badkamer was een minpuntje. Er was redelijk veel kalkaanslag en de douche in het bad was onhandig.

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jonas D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 december 2016 via mobiele applicatie

Ik was hier voor een training op 12 december .
Ik kreeg van Johnny een prachtige kamer op de 25 e verdieping , de kamers zijn modern en schoon .
Ontbijt goed verzorgt , prima faciliteiten in het hotel . Maar met name de service van het personeel is uitstekend dank Johnny .
Enige nadeel er is in de buurt weinig te doen en echt bedoeld voor de zakenreiziger.

Datum van verblijf: december 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Bart K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken