Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 08:00 - 19:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Spinalonga (Kalydon) te ontdekken
vanaf 51,92 US$
Meer info
vanaf 55,63 US$
Meer info
vanaf 44,50 US$
Meer info
Beoordelingen (9.604)
Beoordelingen filteren
9.604 resultaten
Waardering van reizigers
5.323
3.121
888
171
101
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5.323
3.121
888
171
101
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 9.604 beoordelingen
Beoordeeld op 19 september 2020

Een bezoek waard. Een uur is wat kort, twee uur weer wat veel. Blijkbaar wordt er gerestaureerd, maar met een slakkengangetje. Je kan je er een goed beeld vormen van hoe de Venetiës hun forten bouwen en organiseerden, en... hoe ze omgingen met melaatsen. Al zijn de meeste gebouwen van die periode in restauratie.
Als geschiedenis je boeit is dit zeker een bezoek waard. Ben je er langer dan een uur, dan kan je in een taverne iets drinken bij het wachten.

Datum van activiteit: september 2020
1  Bedank BeBain
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2020 via mobiele applicatie

Waarom de beoordelingen zo negatief zijn is mij echt een raadsel. Ja, je betaald €10 voor heen en terugreis vanuit Plaka, maar kijk even hoe mooi het er om je heen uitziet. Geniet! Daarnaast betaal je €8 voor de toegang tot het eiland. Hier kan je aan iedere gids iets vragen en ze nemen de tijd voor je. Als je vooraf jezelf inleest is het echt heel indrukwekkend om te zien.

Ik zeg, doen! Want je bent €18 pp kwijt voor een boottochtje en een heleboel geschiedenis en cultuur.

Datum van activiteit: september 2020
1  Bedank ninajok
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2020 via mobiele applicatie

Zware oplichterij, voor 4 min op de boot betaal je 10 euro per persoon en dan ben je er alleen nog maar. Daarnaast betaal je 8 euro entree voor werkelijk niks. Alles is dicht. Wil je een blikje fris van de Lidl die ze verkopen vragen ze gewoon 5 euro voor. Boottocht om het eiland heen levert meer plezier op.

Datum van activiteit: september 2020
1  Bedank RickL2178
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2020

Zeer toffe excursie, zalig op de boot , jammer omwille van de Covid 19, dat de social distancing niet zo goed kon gerespecteerd worden , er zat in het heengaan veel teveel volk op de boot dat had de organisatie toch wat moeten meer in de hand houden , maar voor de rest is dit ook een goede aanrader als excursie & een mooi eiland & een goede gids waar iedereen wat wijzer van werd! TOP!!!

Datum van activiteit: augustus 2020
1  Bedank christofpiron043
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2020 via mobiele applicatie

Wij hadden hier meer van verwacht, bezoekjes aan de 2 stadjes was te lang.
En het eiland zelf is geldklopperij, heel weinig informatie geen foto's van hoe het was. Kortom ga lekker wat anders doen

Datum van activiteit: augustus 2020
1  Bedank Henk p
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken