Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.comUS$ 155
TravelocityUS$ 155
PricelineUS$ 182
TripadvisorUS$ 155
Trip.comUS$ 155
Orbitz.comUS$ 155
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.779)
Beoordelingen filteren
1.780 resultaten
Waardering van reizigers
1.447
283
35
12
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.447
283
35
12
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.780 beoordelingen
Beoordeeld op 3 september 2018 via mobiele applicatie

Beautiful hotel with perfect location. friendly, neat and room ok!
Prachtig hotel met perfecte ligging. vriendelijk personeel, alles netjes en kamer dik ok. Je bent direct aan de haven, oude stad enz....

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Explorer484415
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 augustus 2018 via mobiele applicatie

Schitterend hotel prachtig gelegen aan de haven van chania. Wij kregen een upgrate naar een kamer met balkon en zeezicht. Het personeel is heelvriendelijk en attent. Het hotel is rustig gelegen, maar toch centraal. Zeer goed uitgebreid ontbijt dat je kan nemen op het terras met zicht op de haven.
Wij konden onze auto gratis parkeren op de (kleine) priveparking van het hotel. TOP !!!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Els D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 september 2015

Wat een schitterend hotel ! Zowel qua comfort, ligging, service, netheid, ontbijt als parkeermogelijkheid. Gelegen aan de oude Venetiaanse haven en toch op loopafstand van het centrum. Plenty of restaurants vlakbij. Vriendelijke service, copieus ontbijt. Er zijn fietsen beschikbaar en een paraplu voor het geval dat het toch 'ns zou regenen. Wij gaan er terug!

Kamertip: Kies een hooggelegen kamer met uitzicht op zee !
Datum van verblijf: december 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Patkami
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Yannis P, Manager van Porto Veneziano Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2015
Google-vertaling

Beste Patkami,

Thank you for sharing your review of your stay with us!

Your kind words are very motivating to all of us and validate all of our efforts!

We hope that you do in fact return and that you give us the opportunity to welcome you back as returning friends!!

Have a good fall!!

Hartelijke groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2014

fijn hotel aan de prachtige haven van Chania, de kamers waren prima verzorgt rustig en schoon, er is gratis Wi-Fi beschikbaar en het ontbijt is prima voor elkaar. lekker buiten op het terras een wijntje drinken moet je doen! er zijn naast dit hotel enkele goeie restaurants te bezoeken.

Datum van verblijf: maart 2014
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 656dirkv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Yannis P, Manager van Porto Veneziano Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2014
Google-vertaling

Geachte heer,

Thank you for your kind review!

We are delighted that your experience here at Porto Veneziano Hotel was a pleasant one!
We do our very best to ensure the highest standards in customer service across departments and we are especially happy when our guests acknowledge our efforts!

We hope to welcome you again during future visits to our charming city!

Met vriendelijke groet,

Yannis Platsidakis

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2014

Onmiddellijk bij aankomst in dit hotel, krijg je het vakantiegevoel...
Onze kamer met zeezicht was tiptop, met kingsize bed, de mooie badkamer was voorzien van alle modern comfort ! Het ontbijt was gezellig, lekker genieten van het haventje, je kan binnen zitten of buiten op de stoep, het aanbod broodjes was beperkt, maar ok... Het hotel ligt aan het einde van de wandelpromenade, met enkele prima restaurantjes in de buurt, verser kan de vis echt niet zijn ! Ook de bar van het hotel is heel toegankelijk en prettig om de dag af te sluiten; je kan fietsen huren in het hotel om eventueel enkele uurtjes aan het strand van Chania te vertoeven (kwartiertje fietsen) probeer ook eens de restaurantjes in de binnenstad, vooral als het donker is, heel gezellig en opgevrolijkt met live Griekse muziek, moesten we ooit terug gaan naar Chania, dan absoluut naar dit TOP hotel

Datum van verblijf: juni 2014
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Rietekeput2014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Yannis P, Manager van Porto Veneziano Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2014
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your kind review!

Our charming city and scenic port instantly improves any mood! The serene waters of the Aegean are ideal for instilling a sense of peacefulness, and if that’s not enough, our comfortable rooms and luxurious beds will undoubtedly relax you!

All of our rooms are fitted with Coco-mat mattresses, which are made in Greece of eco-friendly materials and lavish linens. We also offer a choice of pillows (also made by Coco-mat) with natural rubber and down feathers in each room so that you can enhance your sleep experience!

We are happy to hear that you took advantage of our retro-style bicycles, which are available free of charge to hotel guests, to explore the old town!

Our café/bar is the perfect place to unwind at the end of the day with a glass of wine from our selection local and national wines, and of course top shelf liquor in all our cocktails!

Thank you again for your kind words and we look forward to welcoming you to Porto Veneziano Hotel in the future!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken