Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Athene
Plaatsen
Inbox
Zoeken
  
Google
Manieren om Church of Kapnikaréa te ontdekken
vanaf 6,81 US$
Meer info
vanaf 181,64 US$
Meer info
vanaf 68,11 US$
Meer info
vanaf 51,09 US$
Meer info
Beoordelingen (695)
Beoordelingen filteren
695 resultaten
Waardering van reizigers
340
289
61
4
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
340
289
61
4
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 695 beoordelingen
Beoordeeld op 19 juni 2016 via mobiele applicatie

Je zou dit kerkje het best als 'schattig' kunnen omschrijven. Als enige oude gebouw valt het compleet uit de toon in de winkelstraat waarin het ligt. Helaas konden we niet naar binnen

Datum van activiteit: juni 2016
Bedank Folkert75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juni 2016

We verblijven meestal in een hotel vlakbij deze kerk. Als we dan op pad gaan, beginnen we de dag altijd goed, met dit uitzicht.

Datum van activiteit: juni 2016
Bedank gerarddam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 april 2016

Dit kerkje staat midden tussen de toeristenwinkeltjes in Plaka. Daardoor is het heel verassend. Heeft ook iets gezelligs. Gewoon even binnen gaan kijken en genieten.

Datum van activiteit: april 2016
Bedank Yvonnez525
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 maart 2016

Dit juweeltje kom je tegen als je loopt te winkelen in het centrum. Schroom niet even binnen te kijken en waan je eeuwen terug!

Datum van activiteit: juli 2015
1  Bedank ddebaan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juni 2014

Inderdaad dit kerkje ligt midden van enkele winkelstraten.
Het is verrassend .
Het valt op door de oude stenen .
Binnen is het anders dan de kerken die we gewoon zijn (rooms katoliek)
Alles is voorzien van iconen enz...
Niet indrukwekkend maar een bezoekje waard

Datum van activiteit: mei 2014
Bedank camillej444
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken