Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Grande Bretagne, A Luxury Collection Hotel
Hotels in de buurt
216 US$
194 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Amalia Hotel(Athene)
249 US$
209 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 23% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 23% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 272 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

213 US$
171 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Novotel Athenes(Athene)
190 US$
174 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Centrotel Hotel(Athene)(Heel veel waar voor je geld!)
79 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
470 US$
295 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
231 US$
163 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Melia Athens(Athene)
207 US$
158 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Besparingsmelding! 27% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 27% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 217 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

225 US$
199 US$
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
NJV Athens Plaza(Athene)
701 US$
536 US$
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (3.666)
Beoordelingen filteren
3.666 resultaten
Waardering van reizigers
2.821
601
146
60
38
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.821
601
146
60
38
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 3.666 beoordelingen
11 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel ademt luxe 1960 uit. Men verhult het zeer goed dat het aan een opknapbeurt toe is. De kamers aan de voorzijde bieden een prachtig zicht op het parlement en de acropolis. Goed genoeg om terug te keren.

Verbleef: november 2016, reisde met familie
Bedank Eric_uit_Gent
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Htl_Grande_Bretagne, Manager van Hotel Grande Bretagne, A Luxury Collection Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 december 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
We would like to thank you for writing your feedback following your stay at the Hotel Grande Bretagne. Although the hotel was recently renovated we would like to re assure you that we will take your suggestion into consideration. Hopefully we will have the pleasure to welcome you back soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2016 beoordeeld

Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de balie. Geven je onmiddellijk een gevoel van welkom! Prachtige kamer met schitterend zicht. Het restaurant op het dak is duur maar bijzonder lekker en uitmuntende service.

  • Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Hilde D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 maart 2016 beoordeeld

We hebben hier 4 nachten overnacht. Prima service, vriendelijke mensen, mooie nette rustige kamer, ruime badkamer. Prima verzorgd. We hebben geen gebruik gemaakt van ontbijt, lunch en diner in het hotel. We hebben steeds gezellig gegeten in Athene.

Kamertip: We hebben om een rustig gelegen kamer gevraagd bij het boeken en gekregen.
  • Verbleef: maart 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Martin-Overijssel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Heb hier 5 dagen overnacht vorige week. Het hotel is fantastisch en vooral heel verzorgd. Alle medewerkers zijn vriendelijk en de service is ook heel goed. Onderhoud van de hotelkamer is ook perfect je komt niks tekort.
Het ontbijt 's morgens is ook een echte aanrader met leuk zicht op de acropolis!

Verbleef: december 2015, reisde met familie
2  Bedank Céline G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Htl_Grande_Bretagne, Manager van Hotel Grande Bretagne, A Luxury Collection Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 januari 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank for your positive feedback after your recent accommodation at the Hotel Grande Bretagne. We are delighted you spent a joyful time at the hotel, it was a pleasure to have you with us. We certainly look forward to welcome you back in the near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2015 beoordeeld

We verbleven hier 4 dagen voor een seminar dat ik er geoerganiseerd heb. Tot in de puntjes perfect. Wat een prachtige locatie, geweldig personeel, mooie vergaderruimtes en prachtige hotel kamer. Zeker ook een pre het fantastische uitzicht vanaf het dak terras en het buitenzwembad. Een echte topper!

  • Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Monique S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken